Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η Ορθοδοξία στην τουρκία σήμερα. Συνέντευξη ενός τούρκου φοιτητή… Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ!

Στιγμιότυπο 2013-02-27, 3.07.27 μ.μ.







Ο Ωζ Άγγελος-Σεντάτ, φοιτητής της πολιτικής επιστήμης και ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, σε συνέντευξή του στην Πεμπτουσία μιλά για την Ορθοδοξία στην Τουρκία σήμερα
- See more at: http://www.pemptousia.gr/new_videothiki/?v=47495#sthash.vg8V4n8F.dpu

Τι γίνεται βρε παίδες δίπλα μας, “ξυπνάνε”;;;

Ο Ωζ Άγγελος-Σεντάτ, φοιτητής της πολιτικής επιστήμης και ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, σε συνέντευξή του στην Πεμπτουσία μιλά για την Ορθοδοξία στην Τουρκία σήμερα.
Δείτε το βίντεο…


Σαν να μιλάει φωτισμένος Γέροντας μιλά ο νεαρός. Από τη στιγμή που βάζει πρώτα τον πνευματικό του και μετά το θέλημά του, το έχει πιάσει το νόημα…
“Οι τούρκοι περιμένουν σαν ένα ψάρι με ανοικτό στόμα για το ταΐσουν και αυτή η τροφή θα έρθει από τον Χριστό…”
“Δεν είμαστε δυτικοί και η Ορθόδοξη παράδοση δεν πρέπει να χαθεί στο όνομα του μοντερνισμού.”
pemptousia.gr
Ο Ωζ Άγγελος-Σεντάτ, φοιτητής της πολιτικής επιστήμης και ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, σε συνέντευξή του στην Πεμπτουσία μιλά για την Ορθοδοξία στην Τουρκία σήμερα
- See more at: http://www.pemptousia.gr/new_videothiki/?v=47495#sthash.vg8V4n8F.dpuf
Διαβαστε περισσοτερα »

Αποκάλυψη Χρυσής Αυγής και Μητσοτάκη


χρυσή αυγή

δείτε το βίντεο

 ΠΗΓΗ
Διαβαστε περισσοτερα »

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: «ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ»!!!


εκτρωση

Παραθέτουμε και τη μετάφραση, όπως την βρήκαμε εδώ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΑΦΟ ΣΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, «ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ» ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ – Υπερμάχους τωνεκτρώσεων! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!
Χαίρετε. Ονομάζομαι Gianna Jessen. Είμαι υιοθετημένη και η βιολογική μου μητέρα ήταν δεκαεφτά χρονών, όταν αποφάσισε να κάνει έκτρωση. Ήταν τότε εφτάμισι μηνών έγκυος και ο γιατρός τη συμβούλευσε να κάνει αυτό, που ονομάζεται saline abortion (αντικατάσταση του αμνιακού υγρού με αλατούχο διάλυμα, που καίει το παιδί μέσα και έξω). Έτσι η μητέρα μου ανέμενε να γεννήσει ένα νεκρό παιδί μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες.
Προς μεγάλη έκπληξη και αμηχανία όλων, δεν βγήκα νεκρή σ’ αυτό τον κόσμο αλλά ζωντανή(!), στις 6 Απριλίου του 1977 σε κλινική εκτρώσεων του Λος Άντζελες. Αυτό δε που αποτελεί τέλειο συγχρονισμό του ερχομού μου, είναι ότι ο μαιευτήρας που ενεργούσε την έκτρωση ήταν εκτός υπηρεσίας εκείνη τη στιγμή κι έτσι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να ολοκληρώσει το σχέδιό του, που ήταν ο τερματισμός της ζωής μου.
Την στιγμή αυτή που σας μιλώ, βρίσκομαι σ’ ένα όμορφο κυβερνητικό κτίριο και ξέρω ότι στην εποχή που ζούμε δεν είναι πολιτικά σωστό να πεις το όνομα του Χριστού σε μέρη σαν κι αυτό. Το να Τον φέρεις σε τέτοιες συναντήσεις, μπορεί να κάνει τους άλλους να νοιώσουν τρομακτικά άβολα. Αλλά, ….δεν επιβίωσα για να κάνω τον καθένα να νοιώθει άνετα. Επιβίωσα για να ανακατεύω τα πράγματα λίγο και αυτό το απολαμβάνω!
Και έτσι βγήκα ζωντανή, όπως ήδη είπα, μετά από δεκαοκτώ ώρες. Έπρεπε να ήμουν τυφλή, έπρεπε να ήμουν καμένη, έπρεπε να ήμουν νεκρή. Και δεν είμαι!
Ξέρετε τι εκπληκτική δικαίωση είναι το γεγονός ότι ο μαιευτήρας που έκανε την έκτρωση, ήταν υποχρεωμένος  να υπογράψει το πιστοποιητικό γεννήσεώς μου; Έτσι έμαθα ποίος είναι. Για όσους τυχόν όμως έχουν αμφιβολίες, το πιστοποιητικό γράφει: «γεννημένη κατά τη διάρκεια εκτρώσεως στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης»… Δε νικήσανε!… Έκανα μία έρευνα για τον άνθρωπο αυτόν και οι κλινικές του είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα κλινικών στις Ηνωμένες Πολιτείες, με μικτά έσοδα 70.000.000 δολάρια το χρόνο.Διάβασα ένα βιβλίο του που έλεγε πως έχει κάνει πάνω από 1.000.000 εκτρώσεις και θεωρεί  αυτό πάθος του. Σας τα λέω αυτά, Κυρίες και Κύριοι, γιατί δεν ξέρω αν συνειδητοποιήσατε ότι βρισκόμαστε σε μάχη σ’ αυτόν τον κόσμο. Είναι μία μάχη μεταξύ της ζωής και του θανάτου. Με ποια πλευρά είστε;…
Έτσι η νοσοκόμα κάλεσε ασθενοφόρο και με μετέφεραν σε νοσοκομείο. Αυτό είναι πραγματικό θαύμα, διότι συνήθιζαν τότε (μέχρι το 2002), να τερματίζουν την ζωή ενός επιβιώσαντος βρέφους, με στραγγαλισμό, ασφυξία, να το αφήνουν να πεθάνει ή να το πετούν. Το 2002 ο πρόεδρος Bush υπέγραψε νόμο για να σταματήσει αυτή η συνήθεια. Βλέπετε, παίζουμε εν ου παικτοίς…
…Εύχομαι να με μισούν την ώρα που θα πεθάνω, ώστε να αισθανθώ τον Θεό κοντά μου και να αισθανθώ πώς είναι να σε μισούν. Και τον Χριστό Τον μισούσαν. Και όχι ότι επιδιώκω να με μισούν, αλλά ξέρω ότι ήδη με μισούν γιατι κηρύττω ζωή. Και η αποστολή μου κυρίες και κύριοι, ανάμεσα σε πολλά άλλα πράγματα, είναι αυτή. Να δώσω ανθρωπιά σε μια αντιπαράθεση, που την ταξινομήσαμε με όλα τα άλλα ασήμαντα θέματα και την βάλλαμε να περιμένει την σειρά της στο ράφι. Αφαιρέσαμε τα αισθήματά μας κυρίες και κύριοι, γίναμε σκληρότεροι. Το θέλετε πραγματικά αυτό; Πόσο πραγματικά επιθυμείτε να ρισκάρετε για να πείτε την αλήθεια με αγάπη και μεγαλοψυχία, να είστε πρόθυμοι να σας μισούν;
Έτσι μετά από αυτό τοποθετήθηκα σε ίδρυμα έκτακτης φροντίδας όπου αποφάσισαν, διότι δεν τους άρεσα και πολύ.
Βλέπετε μισήθηκα από την στιγμή της συλλήψεώς μου από τόσους πολλούς, αλλά και αγαπήθηκα από ακόμα πιο πολλούς και προπάντων από τον Θεό. Είμαι κόρη Του. Δεν παίζετε με το κορίτσι του Θεού. Έχω ένα σημάδι στο μέτωπο, που προειδοποιεί, προσέξτε να είστε καλοί μαζί μου, γιατί ο Πατέρας μου διοικεί τον κόσμο!
Με πήραν λοιπόν από το «κακό σπίτι» και με πήγαν σε άλλο, όμορφο σπίτι. Στο σπίτι της Πένυ.
Είπε, ότι τότε ήμουν δέκα επτά μηνών και είχα διαγνωστεί με αυτό που εγώ θεωρώ δώρο, εγκεφαλική παράλυση, η οποία δημιουργήθηκε από την έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλό μου, καθώς προσπαθούσα να επιβιώσω.
Τώρα είμαι αναγκασμένη να το πω αυτό. Εάν η έκτρωση είναι αποκλειστικά θέμα των δικαιωμάτων των γυναικών, τότε ποία ήταν τα δικά μου δικαιώματα; Πώς δεν βρέθηκε ούτε μία ριζοσπαστική φεμινίστρια, να σηκωθεί και να φωνάξει για την καταπάτηση των δικαιωμάτων μου την ημέρα εκείνη! Στην πραγματικότητα η ζωή μου πνιγόταν στο όνομα των δικαιωμάτων της γυναίκας! Όταν δε ακούω το αηδιαστικό επιχείρημα ότι πρέπει να κάνουμε εκτρώσεις γιατί το παιδί ίσως γεννηθεί ανάπηρο, τότε η καρδιά μου γεμίζει από τρόμο.
Υπάρχουν πράγματα κυρίες και κύριοι, τα οποία θα μπορέσετε να μάθετε μόνο από τους αδύναμους ανάμεσά σας. Και όταν τους πνίγετε, εσείς είστε αυτοί που χάνετε. Ο Θεός τους φροντίζει, αλλά εσείς είστε αυτοί που θα υποφέρετε για πάντα! Και τι αλαζονεία, τι απόλυτη αλαζονεία! Και έχει γίνει καθεστώς σ’ αυτό τον κόσμο που ζούμε, οι δυνατοί να εξουσιάζουν τους αδύναμους, να αποφασίζουν ποιος ζει και ποιος πεθαίνει. Τι αλαζονεία! Δεν καταλαβαίνετε, ότι δεν ήσαστε εσείς, που κάνετε την καρδιά σας να κτυπά; Δεν καταλαβαίνετε, ότι δεν κατέχετε τίποτε από όλη την εξουσία που νομίζετε ότι κατέχετε; Είναι το έλεος του Θεού που σας στηρίζει ακόμα και όταν τον μισείτε;
…Έτσι κοίταξαν την αγαπημένη μου Πένυ και της είπαν τα …πολύ ενθαρρυντικά λόγια: η Gianna θα είναι ένα τίποτα! Αλλά αυτή τους αγνόησε και άρχισε να δουλεύει μαζί μου 3 φορές την ημέρα, και άρχισα να σηκώνω το κεφάλι μου και μετά έλεγαν η Gianna ποτέ δεν θα κάνει αυτό, ποτέ δεν θα κάνει το άλλο. Και όμως στην ηλικία των τρεισήμισι χρόνων, άρχισα να περπατώ με περπατούρα και ορθοπεδικά στηρίγματα, και στέκομαι εδώ σήμερα μπροστά σας με ένα μικρό ορθοπεδικό πρόβλημα, χωρίς περπατούρα και ορθοπεδικά στηρίγματα. Πέφτω με χάρη μερικές φορές και μερικές άλλες άχαρα, εξαρτάται από την περίπτωση, αλλά εργάζομαι για την Δόξα του Θεού.
Βλέπετε, κυρίες και κύριοι, είμαι πιο αδύναμη από τους περισσότερους από σας, αλλά αυτό είναι το κήρυγμά μου. Πληρώνω ένα μικρό τίμημα για να μπορώ να διαλαλώ στον κόσμο και να προσφέρω ελπίδα. Στην παρανόησή μας για το πώς δουλεύουν τα πράγματα, παρεξηγούμε πόσο όμορφο μπορεί να είναι το μαρτύριο! Δεν το προκαλώ, αλλά όταν έρχεται ο Θεός έχει την δυνατότητα να κάνει και τα πιο άθλια πράγματα όμορφα.

Έχω συναντήσει την βιολογική μου μητέρα, έχω συγχωρήσει την βιολογική μου μητέρα, είμαι Χριστιανή. Είναι πολύ ταραγμένη γυναίκα και ήρθε σε μία εκδήλωση, που είχα πριν δυο χρόνια, χωρίς προειδοποίηση και είπε: «Γεια σου, είμαι η μητέρα σου». Αυτή ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα, και όμως καθώς ανεχόμουν όλα αυτά, πιθανόν να σκεφτείτε ότι ήμουν τρελή, αλλά καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν: «Δεν σου ανήκω. Ανήκω στον Χριστό. Είμαι το κορίτσι Του, και είμαι πριγκίπισσα! Έτσι δεν έχει σημασία τι λες, ο θυμός σου, η ταραχή σου και η οργή, δεν είναι δικά μου να τα φυλάξω, δεν είναι δικά μου να τα κρατάω, και δε θα το κάνω».
Θα ήθελα προς στιγμήν να μιλήσω κατευθείαν στους άντρες που είναι σε αυτή την αίθουσα. Άντρες είστε φτιαγμένοι για μεγαλοσύνη. Είστε φτιαγμένοι για να υψώνετε το ανάστημά σας και να φέρεστε αντρίκεια. Είστε φτιαγμένοι για να υπερασπίζεστε τις γυναίκες και τα παιδιά. Όχι να παραμερίζετε και να στρέφετε το κεφάλι σας στην άλλη μεριά, όταν γίνεται φόνος και να μην κάνετε τίποτε γι’ αυτό. Δεν είστε φτιαγμένοι για να εκμεταλλεύεστε εμάς τις γυναίκες και μετά να μας αφήνετε μόνες. Είστε φτιαγμένοι για να είστε ευγενικοί και χαριτωμένοι και μεγάλοι και δυνατοί και να στέκεστε ψηλά, διότι άντρες προσέξτε με: Είμαι πολύ κουρασμένη για να κάνω το δικό σας καθήκον.
Γυναίκες, δεν είστε φτιαγμένες για κακομεταχείριση, δεν είστε φτιαγμένες να κάθεστε αγνοώντας την αξία και την τιμή σας. Είστε φτιαγμένες να αγωνίζεσθε γι’ αυτό σε όλη σας την ζωή. Τώρα είναι η ευκαιρία σας, τώρα θα δείξετε τι άνθρωποι θα είστε. Έχω εμπιστοσύνη άντρες, ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόκληση και θα αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
Στους πολιτικούς, που ακούν, ιδιαίτερα στους άντρες, θα πω το εξής: είστε φτιαγμένοι για μεγαλοσύνη και αφήστε την διπλωματία στην άκρη. Προορισμός σας είναι να υπερασπίζεστε, ότι είναι σωστό και καλό. Αυτή η νεαρή κοπέλα που στέκεται στο βήμα σάς λέει: τώρα είναι η ώρα σας. Τι είδους άνθρωποι θέλετε να είστε, άνθρωποι με εμμονή στην δική τους δόξα ή άνθρωποι με εμμονή στην δόξα Του Θεού; Έφτασε η στιγμή να πάρετε θέση. Αυτή είναι η δική σας ώρα. Ο Θεός θα σας βοηθήσει, ο Θεός θα είναι μαζί σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να δοξάσετε και να τιμήσετε τον Θεό.
Θα τελειώσω με αυτό: Μερικοί ίσως είναι ενοχλημένοι διότι μιλώ συνέχεια για τον Θεό και τον Ιησού. Μα πώς είναι δυνατόν να περπατώ στην γη, έστω κουτσαίνοντας, και να μην δίνω όλη μου την καρδιά και το μυαλό και την ψυχή και όλο μου το είναι στον Χριστό που μου έδωσε την ζωή; Αν λοιπόν νομίσετε ότι είμαι ανόητη, αυτό θα είναι άλλο ένα κόσμημα στην κορώνα που φορώ. Όλος ο σκοπός της ζωής μου είναι να κάνω τον Θεό να χαίρεται.
Ελπίζω μερικά απ’ αυτά που είπα να έχουν νόημα. Απλά βγήκαν μέσα από την καρδιά μου. Ο Θεός να σας ευλογεί.
πηγη

Διαβαστε περισσοτερα »

Εμπλοκή του Ι.Σαββίδη στην Ελληνική πολιτική σκηνή;


Aνοίγει ο δρόμος για την εμπλοκή του ομογενή πρώην βουλευτή από την Ρωσία Ιβάν Σαββίδη με την ελληνική πολιτική σκηνή, καθώς πήρε την ελληνική υπηκοότητα, ενώ η...


 κατάργηση του νόμου Ραγκούση δεν τον αγγίζει αφού είναι Έλληνας στο γένος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε επίσημα Έλληνας υπήκοος με απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ την Τρίτη (26/02).

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε απολέσει την ελληνική υπηκοότητα λόγω της συμμετοχής του στη ρωσική Δούμα κατά το παρελθόν, ωστόσο, μετά την επιστροφή του στη χώρα μας και την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να την ανακτήσει. Με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο ομογενής επιχειρηματίας παίρνει πάλι την ελληνική ιθαγένεια

Στο ΦΕΚ αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Ο ομογενής αλλοδαπός Ιβάν Σαββίδη, προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς προώθησε τη διατήρηση της ελληνικής συνείδησης και του ελληνικού ιδεώδους στον χώρο των ομογενών μας στη Ρωσία και τις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συνέβαλε στην ενδυνάμωση της απανταχού ορθοδοξίας και επέδειξε πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο και ενεργό συμμετοχή και συνδρομή στη ζωή της σύγχρονης Ελλάδας, συντρέχει η προϋπόθεση εφαρμογής

της ανωτέρω διάταξης του άρθρου 13 του Ν. 3284/2004.

4. Με πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, αποφασίζουμε: Πολιτογραφούμε ως Έλληνα υπήκοο τον ομογενή αλλοδαπό ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ»

Ο Ι.Σαββίδης ήταν βουλευτής στην Ρωσία στην περιφέρεια του Ροστόβ, μέχρι τις πρόσφατεw εκλογές και δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να ασχοληθεί με την ελληνική πολιτική σκηνή. Έτσι ή αλλιώς η αποχώρησή του από την αντίστοιχη ρωσική, ήταν κάπως ... απότομη (για διάφορους λόγους) και φαίνεται ότι το μικρόβιο της πολιτικής δεν τον έχει εγκαταλείψει...


πηγή:defencenet.gr
Διαβαστε περισσοτερα »

Δείτε τη λίστα με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα του 2013 από την Greenpeace!


metallagmenaΠλέον δυστυχώς ένα από τα σημαντικότερα μέρη της ζωής μας -η διατροφή μας- έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα λόγω του άγχους και των γρήγορων ρυθμών ζωής.
Πρέπει όμως να δώσουμε σημασία στο τι τρώμε καθημερινά για να προστατέψουμε κατά πρώτον τον εαυτό μας και κατά δεύτερον όσους αγαπάμε (π.χ. την οικογένεια μας).

Δυστυχώς μέσα σε όλα αυτά, στη ζωή μας έχουν μπει και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, και λίγοι από εμάς γνωρίζουμε ποια είναι μεταλλαγμένα ή πώς να τα ξεχωρίσουμε.

Γι’ αυτό το λόγο βρήκαμε και αναδημοσιεύουμε για εσάς τη λίστα με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα του 2013 της Greenpeace.

Έτσι θα ξέρετε ποιες εταιρείες και ποια προϊόντα περιέχουν μεταλλαγμένα τρόφιμα ή είναι παράγωγα μεταλλαγμένων προϊόντων.

Είναι πολύ σημαντικό να διαδώσετε όσο μπορείτε αυτή τη λίστα ώστε να ενημερώσουμε και να προστατέψουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε.

Η λίστα με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα για το 2013:
 
ΚΟΚΚΙΝΟ Red
Προσοχή! Tα προϊόντα αυτά προέρχονται ή είναι πιθανό να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς.
Αυτή η κατηγορία περιλαµβάνει επίσης τα προϊόντα των εταιριών που έχουν δώσει ασαφείς απαντήσεις και τα προϊόντα εταιριών που δεν έχουν απαντήσει στο σχετικό ερωτηματολόγιο.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Orange
Για τα προϊόντα αυτά οι εταιρίες παραγωγής ήδη αναζητούν τρόπους για να εξασφαλίσουν ζωοτροφές απαλλαγμένες από µεταλλαγµένους οργανισμούς και έχουν δεσμευτεί εγγράφως ότι στο άμεσο μέλλον θα “καθαρίσουν” το σύνολο των ζωοτροφών από µεταλλαγµένα συστατικά.
ΠΡΑΣΙΝΟ Green
Για τα προϊόντα αυτά οι εταιρίες παραγωγής εγγυώνται ότι προέρχονται από ζώα που δεν έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς.
ΠΡΑΣΙΝΟ Green tick
Για τα προϊόντα αυτά η Greenpeace έχει πραγματοποιήσει έλεγχο των πιστοποιητικών που διαθέτουν οι παραγωγοί από τους προμηθευτές τους για τη χρήση µη µεταλλαγµένων οργανισμών στις ζωοτροφές.

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – SOS

Αλλαντικά :
ΑΝΑΝΙΑΔΗ

Γιαούρτια – Επιδόρπια:
Γιαούρτι After School Choco (ΦΑΓΕ)
FruYo γιαούρτι με δημητριακά (ΦΑΓΕ)
Nouvelle, (ΦΑΓΕ)
Caramele (ΦΑΓΕ)
Corn Flakes (Tasty)

Επεξεργασμένες ντομάτες:
Brava Ketchup (Med Foods)

Ζυμαρικά και σάλτσες ζυμαρικών:
La Mediterranea (Γιουριμάκ)
Pasta Italia (Γιουριμάκ)
Μάκβελ Ζυμαρικά (Γιουριμάκ)
Τορτελίνια (ΑΒΕΖ)

Κονσέρβες:
Παλίρροια Βοδινό με αρακά (Παλίρροια)
Παλίρροια Γίγαντες γιαχνί (Παλίρροια)
Παλίρροια Ντολμαδάκια Γιαλαντζί (Παλίρροια)
Παλίρροια Σπετζοφάι (Παλίρροια)

Σπορέλαια – Μαργαρίνες:
Corolla (Κορέ)
Standard Σπορέλαια (Standard)
Union Σογιέλαιο (Παπουτσάνης)
Εύα (Ελληνικές Δημιουργίες)
Μάνα Αραβοσιτέλαιο (Παπουτσάνης)
Μάνα Βαμβακέλαιο (Παπουτσάνης)
Σογιόλα (Κορέ)
Σορίνα (Ελληνικές Δημιουργίες)
Το Λαμπερό (μύλοι Σόγιας)

Σαλάτες – Σάλτσες – Σούπες:
17 Delicatessen Farma (Olympus Foods)
17 Delicatessen Mustard Sauce (Olympus Foods)
17 Delicatessen Μελιτζανοσαλάτα (Olympus Foods)
17 Delicatessen Ρώσικη Σαλάτα (Olympus Foods)
17 Delicatessen Τυροσαλάτα (Olympus Foods)
Brava Μουστάρδα (Med Foods)
Delicia Μουστάρδα (Med Foods)
Chef Grec Τυροσαλάτα (Κούτρας)
Chef Grec Ρώσικη Σαλάτα (Κούτρας)
Chef Grec Ταραμοσαλάτα (Κούτρας)
Chef Grec Τζατζίκι (Κούτρας)
BEM Μελιτζανοσαλάτα (BEM)
BEM Ρώσικη Σαλάτα (BEM)
BEM Ταραμοσαλάτα (BEM)
BEM Τζατζίκι (BEM)

Σοκολάτες – Καραμέλες:
Oscar Σοκολάτες (Oscar)

Παγωτά:
ΑΓΝΟ

Τσιπς – Σνακς:
Cheetos (Tasty)
Doritos (Tasty)
Φουντούνια (Tasty)
Lay’s (Tasty)
Pitsinia (Tasty)
Ruffles (Tasty)
Tasty Snacks (Tasty)
Tsakiris Chips με αλάτι – πάπρικα (Τσακίρης)
Tsakiris Chips με αλάτι – ρίγανη (Τσακίρης)

Ψωμί – Φρυγανιές:
Ferro Κριτσίνια με σκόρδο (Αθ. Οικ. Αρτοποιία)
Ferro Κριτσίνια με σουσάμι (Αθ. Οικ. Αρτοποιία)
ΑΥΓΑ – ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Κρείττον Κοτόπουλα Κρείττον  Red
Λειβαδίτης Κοτόπουλα Λειβαδίτης  Red
Σαραμούρτση Κοτόπουλα Σαραμούρτση  Red
Σαρσύρ Κοτόπουλα Σαρσύρ  Red
Πτηνοπαραγωγή Κοτόπουλα Πτηνοπαραγωγή  Orange
Σύνκο Κοτόπουλα Σύνκο  Orange
Aγ.Iωάννης Κοτόπουλα HQF  Green
Μιμίκος Κοτόπουλα HQF  Green
Fresh Κοτόπουλα Αφοι Παπαµικρούλη  Green
Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός ‘Aρτας Κοτόπουλα Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός ‘Aρτας  Green
Xρυσά Αυγά Ζούρας Φάρμ  Green tick
Αγγελάκης Κοτόπουλα Αγγελάκης  Green tick
Βλαχάκης Αυγά Βλαχάκης  Green tick
Γαλανός Κοτόπουλα Γαλανός Κοτόπουλα Μεσημερίου  Green tick
Κελαϊδίτης Κοτόπουλα Κελαϊδίτης  Green tick
Κλημέντζος Κοτόπουλα Αφοί Κλημέντζου-Πλεσιώτη  Green tick
Μέγα Φάρμ Αυγά Μέγα Φάρμ  Green tick
Νιτσιάκος Κοτόπουλα Νιτσιάκος  Green tick
Όρνιθα Κοτόπουλα Όρνιθα  Green tick
Πίνδος Κοτόπουλα Πίνδος  Green tick
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Carnation Nestlé  Red
Dolca Nestlé  Red
Neslac Nestlé  Red
Lurpak Arla  Red
Κρέμα Τυριού Νatural Buko Arla  Red
Mister Cheez Τυρί – Τριγωνάκια Friesland  Red
Νουνού Γάλα Friesland  Red
Νουνού Κρέμα Γάλακτος Friesland  Red
N’Joy ΦΑΓΕ  Red
ΦΑΓΕ Φρέσκο Γάλα ΦΑΓΕ  Red
ΦΑΓΕ Φέτα ΦΑΓΕ  Red
ΦΑΓΕ Κρέμα Γάλακτος ΦΑΓΕ  Red
Αγνό Κρέμα Γάλακτος Αγνό  Red
Αγνό Τυροκομικά Αγνό  Red
Αγνό Φρέσκο Γάλα Αγνό  Red
Βίγλα Τυροκομικά Βίγλα  Red
Δέλτα Κρέμα Γάλακτος Δέλτα  Red
Δέλτα Μilkο Δέλτα  Red
Δέλτα Φέτα Δέλτα  Red
Δέλτα Φρέσκο Γάλα Δέλτα  Red
ΔΩΔΩΝΗ Φέτα ΔΩΔΩΝΗ  Red
ΔΩΔΩΝΗ Φρέσκο Γάλα ΔΩΔΩΝΗ  Red
Ήπειρος Φέτα Ήπειρος  Red
Τελεμές Γκλίτσα Ήπειρος  Red
Κολιός Τυρoκομικά Κολιός  Red
Κολιός Φρέσκο Γάλα Κολιός  Red
ΜΕΒΓΑΛ Κρέμα Γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ  Red
ΜΕΒΓΑΛ Τοπίνο ΜΕΒΓΑΛ  Red
ΜΕΒΓΑΛ Φέτα ΜΕΒΓΑΛ  Red
ΜΕΒΓΑΛ Φρέσκο Γάλα ΜΕΒΓΑΛ  Red
Πίνδος Τυροκομικά Πίνδος  Red
Ροδόπη Τυροκομικά Ροδόπη  Red
Ροδόπη Φρέσκο Γάλα Ροδόπη  Red
Αλπίνο Βούτυρο Αλπίνο  Orange
Αλπίνο Τυροκομικά Αλπίνο  Orange
Αλπίνο Φέτα Αλπίνο  Orange
Τυροκομικά Θάσου Τυροκομική Θάσου-Τρουλιάρης  Orange
Cretalat Γάλα Κριαράς  Green
Cretalat Τυροκομικά Κριαράς  Green
Twinko Εβροφάρμα  Green
Εβροφάρμα Φρέσκο Γάλα Εβροφάρμα  Green
Εβροφάρμα Τυροκομικά Εβροφάρμα  Green
Δελφοί Μυζήθρα Δελφοί  Green
Δελφοί Φέτα Δελφοί  Green
Δουκίδης Κρέμα Γάλακτος Δουκίδης  Green
Δουκίδης Τυροκομικά Δουκίδης  Green
Δουκίδης Φέτα Δουκίδης  Green
Νεογάλ Τυροκομικά Νεογάλ  Green
Νεογάλ Φρέσκο Γάλα Νεογάλ  Green
Όλυμπος Γάλα Όλυμπος  Green
Όλυμπος Τυροκομικά Όλυμπος  Green
Παγώνης Τυροκομικά Παγώνης  Green
ΣΕΡΓΑΛ Φρέσκο Γάλα ΣΕΡΓΑΛ  Green
ΤΥΡΑΣ Τυροκομικά ΤΥΡΑΣ  Green
Τύρκο Τυροκομικά Τύρκο  Green
Τυροκομικά Προϊόντα Νάξου Κουφόπουλος-Τυροκομικά Προϊόντα “Νάξος”  Green
Φάρμα Κουκάκη Γάλα Φάρμα Κουκάκη  Green
Φάρμα Κουκάκη Τυροκομικά Φάρμα Κουκάκη  Green
ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ – ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Advance ΔΕΛΤΑ  Red
Danette Επιδόρπια ΔΕΛΤΑ  Red
Vitaline ΔΕΛΤΑ  Red
ΔΕΛΤΑ Γιαούρτια ΔΕΛΤΑ  Red
After School Choco ΦΑΓΕ  Red
FruYo ΦΑΓΕ  Red
Nouvelle ΦΑΓΕ  Red
Καραμελέ ΦΑΓΕ  Red
Σικάγο ΦΑΓΕ  Red
ΦΑΓΕ Γιαούρτια ΦΑΓΕ  Red
Beautiful MEΒΓΑΛ  Red
Chocomania MEΒΓΑΛ  Red
Duettino MEΒΓΑΛ  Red
Harmony MEΒΓΑΛ  Red
ΜΕΒΓΑΛ Γιαούρτια MEΒΓΑΛ  Red
Αγνό Γιαούρτια Αγνό  Red
Κολιός Γιαούρτια Κολιός  Red
Τυράς Γιαούρτια ΤΥΡΑΣ  Orange
Τυροκομικά Θάσου Γιαούρτι Τυροκομική Θάσου-Τρουλιάρης  Orange
Αφοι Στάμου Γιαούρτια Αφοι Στάμου  Green
Δημητρίου Γιαούρτια Δημητρίου  Green
ΕΛ ΓΑΛ Γιαούρτια ΕΛ ΓΑΛ ΡΗΓΑ  Green
ΚΑΡΑΛΗΣ Βιομ. Γάλακτος Ηπείρου Γιαούρτι ΚΑΡΑΛΗΣ Βιομ. Γάλακτος Ηπείρου  Green
Κρι-Κρι Γιαούρτια Κρι-Κρι  Green
Νεογάλ Γιαούρτια Νεογάλ  Green
Όλυμπος Γιαούρτια Όλυμπος  Green
ΣΕΡΓΑΛ Γιαούρτια ΣΕΡΓΑΛ  Green
Φάρμα Κουκάκη Γιαούρτια Φάρμα Κουκάκη  Green
ΠΑΓΩΤΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Algida Παγωτά Unilever  Red
Αγνό Παγωτά Αγνό  Red
Δέλτα Παγωτά ΔΕΛΤΑ  Red
Δωδώνη Παγωτά Παγωτά Δωδώνη  Red
ΕΒΓΑ Παγωτά ΕΒΓΑ  Red
Κρι-Κρι Παγωτά Κρι-Κρι  Orange
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Β.Ι.Κ.Ι Μπέϊκον Β.Ι.Κ.Ι  Red
Β.Ι.Κ.Ι Παριζάκι Β.Ι.Κ.Ι  Red
Β.Ι.Κ.Ι Σαλάµι Β.Ι.Κ.Ι  Red
Ζλάτης Αλλαντικά Ζλάτης  Red
Boss Μπριζόλες Boss  Orange
Boss Σουβλάκια Boss  Orange
Primo Λουκάνικα Primo  Orange
Primo Μορταδέλα Primo  Orange
Primo Σαλάμι Primo  Orange
Ανανιάδης Λουκάνικα Ανανιάδης  Orange
Ανανιάδης Παριζάκι Ανανιάδης  Orange
Ανανιάδης Σαλάµι Ανανιάδης  Orange
Βέκκα Xoιροµέρι Βέκκα  Orange
Βέκκα Λουκάνικα Βέκκα  Orange
Βέκκα Σαλάµι Βέκκα  Orange
Νίκας Λουκάνικα Νίκας  Orange
Νίκας Πάριζα Νίκας  Orange
Νίκας Σαλάµι Νίκας  Orange
Υφαντής Λουκάνικα Υφαντής  Orange
Υφαντής Μπέικον Υφαντής  Orange
Boss Hamburger Boss  Green
Creta Farm Ζαµπόν Creta Farm  Green
Creta Farm Παρίζα Creta Farm  Green
Creta Farm Σαλάµι Αέρος Creta Farm  Green
Dianik Λουκάνικα Dianik  Green
Dianik Μορταδέλα Dianik  Green
Dianik Μπέικον Dianik  Green
Βέκκα Γαλοπούλα Βέκκα  Green
Έδεσµα Λουκάνικα Έδεσµα  Green
Έδεσµα Παρίζα Έδεσµα  Green
Έδεσµα Σαλάµι Έδεσµα  Green
Θράκη Παριζάκι Θράκη  Green
Θράκη Πικ-Νικ Θράκη  Green
Θράκη Χοιρινό Θράκη  Green
Κάρνικα Αλλαντικά Κάρνικα  Green
Πασσιάς Λουκάνικα Πασσιάς  Green
Πασσιάς Παριζάκι Πασσιάς  Green
Πασσιάς Σαλάμια Πασσιάς  Green
Υφαντής Κεφτεδάκια Υφαντής  Green
Υφαντής Παστουρμάς Υφαντής  Green
Υφαντής Φιλέτο Γαλοπούλας Υφαντής  Green
ΚΡΕ.ΚΑ Κρέας ΚΡΕ.ΚΑ  Green tick
Νίκας Γαλοπούλα Καπνιστή Νίκας  Green tick
Νίκας Μεριδάκι από Πρόβειο Νίκας  Green tick
ΨΑΡΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Smoki Πέστροφα Smoki  Green
Smoki Σολομός Smoki  Green
Νηρεύς Λαυράκι Νηρεύς  Green
Νηρεύς Συναγρίδα Νηρεύς  Green
Νηρεύς Τσιπούρα Νηρεύς  Green
Ξιφίας Κολιοί Ξιφίας  Green tick
Ξιφίας Σαρδέλλες Ξιφίας  Green tick
ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Ιχθυοτρoφεία Ιθάκης  Red
Ιχθυοτρoφεία Ναυπλίου  Red
Lion Iχθυοκαλλιέργειες  Green
Neptunus  Green
Octopus  Green
Sea Farm Ionian  Green
Simi Fish  Green
Σελόντα  Green
Sparfish Υδατοκαλλιέργειες  Green tick
Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες  Green tick
Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες  Green tick
Εύριπος  Green tick
Ιχθυοκαλλιέργειες Αγιά  Green tick
Ιχθυοκαλλιέργειες Κρήτης  Green tick
Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς  Green tick
Ιχθυοτροφική Ελλάς ΑΕ  Green tick
Υδατοκαλλιέργειες ΚΟΡΩΝΙΣ  Green tick

Αυτά είναι τα μεταλλαγμένα τρόφιμα στήν Ελλάδα!
 
Πηγή: Greenpeace.org

το ειδαμε:  http://www.newsinnews.gr
Διαβαστε περισσοτερα »