Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ" ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ": "ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ"-ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ




efedroi-eidikon-dinameon

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγες ώρες στη Δικαιοσύνη μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο που καλεί εμμμέσως αλλά σαφώς σε «πραξικόπημα».
Υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη πραγματοποιήθηκε στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου, έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτας Φάκου και του αντεισαγγελέα Χαράλαμπου Βουρλιώτη.
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο ενδέχεται να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να τους αποδοθούν οι προσήκουσες ποινικές ευθύνες.
Το θέμα που απασχολεί τη δικαιοσύνη είναι η προκήρυξη των ΚΕΕΔ(εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων)στο διαδίκτυο, η οποία είναι η εξής:
ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του ΣΥντάγματος Απαιτούν:
1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.
2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.
3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.
4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από Ανωτάτους Δικαστικούς και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ για το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ μας Οδήγησαν στην Καταστροφική Συμφωνία του Μνημονίου. Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου με Πραγματική Ισχύ Επιβολής των Αποφάσεων του.
5. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ από το Δημόσιο.
6. ΑΝΑΣΤΟΛΗ περαιτέρω ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ για Οικογενειακό Εισόδημα μέχρι 25.000€.
7. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ μέχρι την Ολοκλήρωση Ελέγχου των Τραπεζών από Ορκωτούς Λογιστές και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.
9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, συνέχιση Λειτουργίας Αμυντικών Βιομηχανιών.
10. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (Ιδιωτών/Επιχειρήσεων/Κράτους) μέχρι ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ του Ελληνικού Δημοσίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο.
11. ΑΡΣΗ του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. Όλοι Ανεξαρτήτως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» (άρθρο 4).
12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ όσων μετείχαν σε Οικονομικές Θέσεις του Δημοσίου, Άσκηση Διώξεων για Παράνομο Πλουτισμό και Απόδοση στο Κράτος.
13. ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ και ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ στο Ελληνικό Δημόσιο των Οφειλών τους.
14. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ και ΚΥΠΡΟ, με ταυτόχρονη καταστολή των διαφόρων Ομάδων που δουν στο εσωτερικό.
15. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με ανάλογη προώθηση στις Ευρωπαϊκές χώρες και στις χώρες Διακομιστές. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Άνω του 20% του Φορολογητέου Εισοδήματος Αυτών.
• Ο Κ.Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ όπως ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε κατάλληλο χρόνο για την Διευκόλυνση των Εξελίξεων που Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός.
ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ όλων των παραπάνω μπορεί να είναι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.
• ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 παρ.4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
(Μεταξύ ηθικο-πολιτικού δικαιώματος, πραγματικού γεγονότος και εκδήλωσης συνταγματικού πατριωτισμού)
ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ
(ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ)
ΙΙ. Η ερμηνευτική σημασία της ρήτρας.
δ) Η προστασία του πολιτεύματος σκοπός και δικαιολογία της αντίστασης.
Ο όρος «Σύνταγμα» στο άρθρο 120 παρ.4 εκλαμβάνεται με την έννοια του «Πολιτεύματος». Είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση, όπου η έννοια Σύνταγμα ταυτίζεται με εκείνη του πολιτεύματος και πρέπει ερμηνευτικά να αποδίδεται ως πολίτευμα. Αλλά και ο όρος «τήρηση» του Συντάγματος στο ίδιο άρθρο χρειάζεται κι αυτός μια διορθωτική ερμηνεία και νοηματική αναγωγή στην έννοια «προστασία». Ως τήρηση νοείται εδώ η προστασία του Συντάγματος συνολικά και όχι η εγγύηση της μη παραβίασης συνταγματικών διατάξεων.
Το δικαίωμα αντίστασης δεν ενεργοποιείται στην προκειμένη περίπτωση όταν παραβιάζεται το Σύνταγμα από τα κρατικά όργανα ή όταν εκδίδονται αντισυνταγματικοί νόμοι, αλλά μόνον όταν καταλύεται το πολίτευμα. Προϋπόθεση επομένως εφαρμογής του άρθρου 120 παρ.4 είναι η «κατάλυση» και όχι η απλή «παραβίαση» του Συντάγματος. Αυτό επιβεβαιώνεται άλλωστε με τρόπο αναμφίβολο και από τη δεύτερη φράση του ίδιου άρθρου, που καθιερώνει δικαίωμα και καθήκον αντίστασης εναντίον οποιουδήποτε επιχειρήσει να καταλύσει το Σύνταγμα.
Ως κατάλυση του Συντάγματος θα πρέπει να εννοηθεί εδώ η έμμεση ή άμεση κατάλυση του πολιτεύματος που εκδηλώνεται με την προσβολή της μορφής του ή μιας από τις οργανωτικές βάσεις του και την αδυναμία εφαρμογής, μερικής ή ολικής, του Συντάγματος και λειτουργίας των εγγυήσεων τήρησής του. Η κατάλυση μπορεί να επέλθει βίαια, με πραξικόπημα, ή να συντελεστεί ακόμη και με σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας από κρατικά ή υπερεθνικά όργανα, όπως είναι τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο «σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας», κατά την έννοια της παραγράφου 3 του άρθρου 120, συνιστά μιαν αυτοτελή περίπτωση κατάλυσης, η οποία συμπληρώνει και επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής του δικαιώματος και του καθήκοντος αντίστασης πέρα από την προϋπόθεση της «κατάλυσης με την βία» που προβλέπει αλυσιτελώς και αφελώς (είναι αλήθεια) η παρ.4.
Συνταγματικά νομιμοποιημένη είναι άρα και η αντίσταση που στρέφεται κατά των «σφετεριστών με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή» (άρθρο 120 παρ.3 του Συντάγματος).

πηγη
Διαβαστε περισσοτερα »

Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ’73! ΜΝΗΜΕΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ


 συλλήψεις βουλευτών
Αυτού του τύπου οι συλλήψεις βουλευτών, όχι μόνο δείχνουν τον πανικό της διαπλεκόμενης τοκογλυφικής τροϊκανής δωσίλογης κατοχικής χούντας αλλά, αναδεύουν τις μνήμες της 21ης Απριλίου του 1967.
Το ότι το σκηνικό είναι πλήρως στημένο, δεν είναι για να το συζητάμε. Από την επομένη της δολοφονίας προβλήθηκαν τόνοι υλικού για την Χ.Α., να το εμπεδώσει και η τελευταία γιαγιά στο χωριό, ενώ η Βαλλιάνου, η Μάνδρου και η Φασουλάκη είναι ζήτημα αν κοιμήθηκαν 3-4 ώρες τα τελευταία 24ωρα. Το ότι οι εξελίξεις υπαγορεύονται από εκεί που παίρνουν εντολές και οι δανειστές, φαίνεται αρκετά καθαρά (βλ. την “ευρωαγανάκτιση”, τον “αντιρατσιστικό”, …) Στην παρούσα φάση λοιπόν, πέρα από την πόλωση και τον αντιπερισπασμό (που και τα παιδιά το έχουν καταλάβει ότι είναι στόχος) θα πρέπει να δούμε αν έχει αποφασιστεί η κατεδάφιση της Χ.Α. -προφανώς από τους ιδρυτές της- επειδή το θέμα δεν τράβηξε σε ψήφους όσο το υπολόγιζαν, αν απλώς πάμε σε κατευθυνόμενη ένταση, ή αν μετρώνται οι αντιδράσεις, επειδή δεν έχει αποφασιστεί σε λεπτομέρειες το τελειωτικό σχέδιο δράσης).
Η ψυχραιμία αποτελεί απαραίτητο, άριστο σύμμαχο και οι όροι “χούντα”, “κοινοβουλευτισμός”, “δημοκρατία”, “διάκριση εξουσιών”, “τρομοκρατία”, “σύνταγμα”… γίνονται όλο και πιο θολοί… Για παράδειγμα, μόλις χθές ένα από τα δεκάδες κερασάκια της τούρτας έλεγε ότι η νομοθεσία των μαζικών απολύσεων εξευρωπαΐζεται (!), ένα άλλο ότι οι επιστήμονες του ΟΗΕ για πρώτη φορά με τέτοια βεβαιότητα μιλούν για την υπερθέρμανση του πλανήτη ως αιτία της ανθρώπινης συμπεριφοράς (!!), ενώ ο Γάλλος ογκολόγος David Khayat έκλαιγε σχεδόν, επειδή η Γαλλία στερείται μιας Μαριάννας Βαρδινογιάννη (!!!).

πηγή: vimasaronikou.wordpress.com

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Διαβαστε περισσοτερα »

Για σένα που νομίζεις.. ότι η δική σου σειρά δε θα φτάσει ποτέ..ημέρα ντροπής που θα μείνει στην ιστορία


βαθιά θλίψη
Όλοι μιλάνε σήμερα στα προδοτικά ΜΜΕ για νίκη της Δημοκρατίας όμως εγώ νοιώθω μια βαθιά θλίψη και μία ανησυχία και δεν μπορώ να πανηγυρίσω το μπαγλάρωμα των ηγετών της Χρυσής Αυγής.
Νομίζω είναι ημέρα ντροπής που θα μείνει στην ιστορία..Αν θα υπάρχει ακόμη και ιστορία
Στο μυαλό μου τριγυρίζει τι ποιηματάκι του Μπέρτολτ Μπρεχτ
Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…
Και το γράφω αυτό το άρθρο για σένα που νομίζεις..
ότι η δική σου σειρά δε θα φτάσει ποτέ..
Ότι καίγεται το σπίτι του γείτονα και όχι το δικό σου, ότι η ζωή σου δεν επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού σου..
Κι όμως θα έρθει και η δική σου σειρά για δεύτερη φορά στην ιστορία ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ όταν θα καταλάβεις ότι οι ηγέτες σου σε δουλεύουν ψιλό γαζί και καμιά σχέση δεν έχουν με τα αριστερά πιστεύω σου.. Μία γεύση πήρατε από την στάση του αριστερού Κουβέλη που ενώ έχει εξασφαλισμένη και αφορολόγητη την περιουσία του στον ΚΙΣ στήριξε τα μνημόνια εξυπηρετώντας το σύστημα.
Θα έρθει και η δική σου σειρά ΑΝΤΑΡΣΥΑκέ και ΑΝΑΡΧΙΚΕ γιατί ξέρετε ότι είστε μονίμως στο στόχαστρο του συστήματος. Άμα θες κάνε καμιά μαγκιά αυτές τις ημέρες..
Θα έρθει και η δική σου σειρά ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕ που κρατάς αναμμένη την φλόγα του ελληνισμού στην καρδιά σου και τα μηνύματα τα έχεις πάρει εδώ και καιρό ότι είσαι στόχος προς εξαφάνιση
Θα έρθει και η δική σου σειρά ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ όταν θα σου επιβάλλουν το χάραγμα, η ώρα πλησιάζει και μην νομίζεις πως πρόκειται για άλλους.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Σύντομα θα έρθει να σου επιβάλλει νέα μνημόνια δεσμά αλυσίδες τσιπάκια, θα σου επιβάλλει τι θα τρως πως θα επικοινωνείς πως θα αγαπάς και αν θα επιτρέπεται να πολλαπλασιάζεσαι και αν θα έχεις το δικαίωμα να αυτοαποκαλείσαι Έλληνας..
Τότε θα χρειαστεί και εσύ να αποφασίσεις και αναγκαστικά θα συναινέσεις γιατί οι θεσμοί που θα σε προστάτευαν άφησες να καταλυθούν.
 πηγή 
Διαβαστε περισσοτερα »

«Εξαρθρώθηκε» (!) το «αυγό του φιδιού» …νίκησε η «δημοκρατία»(το αυγό του κροταλία)


Ένα «αντιφασιστικό» υπέρ- θέαμα σαρώνει τα πάντα… Τα τελετουργικά σκηνικά του Χόλυγουντ ωχριούν μπροστά στο συναινετικό πολιτικό ΚΙΤΣ του ελληνικού σήριαλ «εξάρθρωσης» του φασιστικού «κλούβιου αυγού»: Της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής… Το σήριαλ βρίσκεται στην κορύφωσή του: Συνελήφθη ο Μιχαλολιάκος και η πολιτική του συμμορία με το ΠΟΙΝΙΚΟ τέχνασμα της «εγκληματικής οργάνωσης». Το σήριαλ θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια μέχρι να μας κλειδώσουν στο φέρετρο οι σκηνοθέτες του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ: Του Φασισμού με τις «αντιφασιστικές» αρματωσιές» και τα «δημοκρατικά» (αλλά και «αριστερά») λαρύγγια… Θα μείνουμε λίγο στο ΠΟΙΝΙΚΟ τέχνασμα: Η καθεστωτική (φασιστική) ταχυδακτυλουργία στο τετράγωνο. Πρώτη ταχυδακτυλουργία:
Η Χρυσή Αυγή ανυψώνεται από όλον τον κόσμο της πολιτικής ΑΠΑΤΗΣ σε πολιτικό σκιάχτρο, σε «ναζιστική απειλή» και «εξαρθρώνεται» με όρους του ποινικού Δικαίου. Πιο απλά: αντιμετωπίζεται το παρακρατικό αυτό κλαδί του καθεστώτος με πολιτικούς όρους («ναζισμός» κ.λπ) και τα αφεντικά του καταφεύγουν στη δικτατορία του ποινικού κώδικα για την «εξάρθρωσή» του… Εδώ απαστράπτει η δικτατορική αυθάδεια του Ποινικού Κώδικα: Καταργεί το σύνολο μιας πολιτικής Οργάνωσης, με την ταχυδακτυλουργία του «τρομονόμου»: της «εγκληματικής οργάνωσης». Ταχυδακτυλουργία δεύτερη: Η διάσπαση του Πολιτικού από το Ποινικό και η αναγωγή του Ποινικού σε ρυθμιστή του Πολιτικού οδηγεί σε μια διπλή απάτη: α). Αφήνει στο απυρόβλητο τις ιδεολογικές ρίζες και τις πολιτικές Ιδέες της Χρυσής Αυγής. Η χρυσή Αυγή «εξαρθρώνεται» ποινικά αλλά όχι πολιτικά. Μπορεί να φωνασκούν ΟΛΟΙ υστερικά για το «ναζισμό» της (πολιτικά), αλλά δεν την κτυπούν πολιτικά, αλλά την «φυλακίζουν» ποινικά, της δίνουν και παράσημα πολιτικής ηρωοποίησης… Τι σημαίνει αυτό: Ότι οι ιδέες της Χρυσής Αυγής, τα ιδεολογικά, πολιτικά και παρακρατικά εκτροφεία της, οι καθεστωτικές ρίζες της και η ιστορική δεξιά (η σάρκα της), ΟΛΑ αυτά μένουν στο απυρόβλητο, δηλαδή μπορεί να βγάλουν άλλα κεφάλια ή να κατασκευαστούν άλλες πανοπλίες ή παραλλαγές της Χρυσής Αυγής. Από αυτήν την άποψη η Χρυσή Αυγή δεν εξαρθρώθηκε. Απλώς έκοψαν ένα κεφάλι της Λερναίας Ύδρας του καθεστώτος: Τρύπησαν μια πυώδη φουσκάλα του… Σημείωση: Φυσικά καμία Ιδέα και κανένας «ναζισμός» δεν εξαρθρώνεται με διοικητικά μέτρα, αλλά ΜΟΝΟ από τα λαϊκά ΚΙΝΗΜΑΤΑ, δηλαδή με όρους επαναστατικών κινημάτων (αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την «αριστερά» του κεφαλαίου, γι αυτό σέρνεται, σαν κομπάρσος, στη νομιμοποίηση του κατοχικού κράτους και του 4ου Ράιχ). β). Αυτά, επίσης, είναι ψιλά γράμματα για τους «αριστερούς» «αντιφασίστες», ΟΜΩΣ η «εξάρθρωση» της Χρυσής Αυγής, με ποινικούς όρους (με τα τεχνάσματα των τρομονόμων), είναι πολύ «ΧΟΝΤΡΟ» και σημαντικό γράμμα. ΚΙ αυτό διότι ανοίγει το δρόμο να «εξαρθρώνεται» και να φυλακίζεται ΚΑΘΕ αγωνιστική δράση εναντίον των κατοχικών ανδρεικέλων με την αναγωγή της στην αυθάδεια του Ποινικού Κώδικα: Αυτή της «εγκληματικής οργάνωσης»!!! Η Χρυσή Αυγή, αυτή η συμμορία του παρωχημένου φασισμού, δεν αποτελεί απλώς το άλλοθι και το «υλικό» για τα πολιτικά παιχνίδια που θα παιχτούν σ’ αυτό το τελετουργικό σήριαλ της «εξάρθρωσης», αλλά και ΑΝΟΙΓΕΙ το δρόμο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΥΨΟΥ: Κάθε αγωνιστική εκδήλωση και επαναστατική συγκρότηση να ανάγεται σε «εγκληματική οργάνωση»… Η «αριστερά», αγκυλωμένη στο νεοταξικό «αντιφασισμό» της, ΟΧΙ μόνο αγωνίστηκε για την καθεστωτική συναίνεση εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν μπορεί και να διακρίνει ότι η «εξάρθρωση» της Χρυσής Αυγής από το καθεστώς και το προτεκτοράτο των δωσίλογων ανδρεικέλων ΟΧΙ μόνο δεν εξαρθρώνει τις φασιστικές ΙΔΕΕΣ και ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ του καθεστώτος (και τις πυώδεις φουσκάλες του), αλλά τις νομιμοποιεί και το χειρότερο: Ανοίγει τις πύλες της κολάσεως… Αύριο αυτό το καθεστώς, αν χρειαστεί, θα βάλει και την ίδια αυτή «αριστερά» στο γύψο: Τα «αριστερά» δεκανίκια του πλανητικού φασισμού, όπως κάθε δεκανίκι του, ρίχνονται και τα ίδια στην πυρά, όταν χρειαστεί, από τους άρχοντες του πλανητικού φασισμού… Ο σύγχρονος νεοταξικός φασισμός δεν έχει προκαταλήψεις. Δολοφονεί και τους ανθρώπους του αν το απαιτούν τα συμφέροντα των μαφιόζων του χρήματος και οι πολιτικές συνθήκες… Ταχυδακτυλουργία Τρίτη: Το εκλογικό παιχνίδι. Το υπέρ-θέαμα της «εξάρθρωσης» της Χρυσής Αυγής ΑΜΕΣΑ στοχεύει στο παιχνίδι της εκλογικής ΑΠΑΤΗΣ: καθιστά, μάλλον, το εκλογικό παζάρι, άμεσο… Τα κυβερνητικά ανδρείκελα ποντάρουν με την «εξάρθρωση» να διασωθούν εκλογικά και να βγουν νικητές στο εκλογικό χρηματιστήριο. Αυτό φυσικά προϋποθέτει ΑΜΕΣΕΣ εκλογές, διότι η κατάσταση είναι τόσο εκρηκτική που μπορεί η «εξάρθρωση», αν δεν «αξιοποιηθεί» εγκαίρως, να αποτελέσει και μπούμερανγκ… Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει και αυτός ότι θα αποκομίσει εκλογικά κέρδη από την «εξάρθρωση», σαν ο σταθερά αγωνιζόμενος εναντίον του «φασισμού» και σαν ο «εγγυητής» της «νομιμότητας» και «ομαλότητας»: Της κατοχικής… Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ:
Διαβαστε περισσοτερα »

H Νέα Δημοκρατία διαλύει τη Χρυσή Αυγή. Τη Νέα Δημοκρατία, πάλι, πρέπει να τη διαλύσουμε ΕΜΕΙΣ


H Νέα Δημοκρατία διαλύει τη Χρυσή Αυγή. Τη Νέα Δημοκρατία, πάλι, πρέπει να τη διαλύσουμε ΕΜΕΙΣΑπό το πρωί είναι σε πλήρη εξέλιξη μια τιτάνια και εντυπωσιακή επιχείρηση της αστυνομίας. Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής (με εξαίρεση τον Χρ. Παππά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές) βρίσκεται στη ΓΑΔΑ. Ο αρχηγός του κόμματος και οι πιο προβεβλημένοι εκ των βουλευτών έχουν ήδη συλληφθεί με εντολή εισαγγελέα. Πολύ καλά κάνει η δικαιοσύνη και (επιτέλους) κινείται. Να λογοδοτήσουν οι κύριοι της Χρυσής Αυγής και αν αποδειχθεί η ενοχή τους να καταδικαστούν. Και μετά;
Όλα θα είναι καλά; Όχι. Όλα θα είναι χειρότερα. Ειδικά, αν ποτιστεί η κοινωνία με το μήνυμα ότι ο Σαμαράς και τα μνημόνια είναι πλέον ο... μονόδρομος. Την ώρα που ο Δένδιας κάνει - ξαφνικά - ότι έπρεπε να είχε κάνει σταδιακά εδώ και πολύ καιρό, την ώρα που όλοι ασχολούνται με τη Χρυσή Αυγή και τις συλλήψεις (είμαστε λίγο και του εντυπωσιασμού εμείς οι νεοέλληνες), ο Στουρνάρας συνομιλεί με τα μεγάλα αφεντικά της τρόικας και ετοιμάζεται να περάσει νέα μέτρα. Το ψευτοδίλλημμα... Σαμαράς ή τανκς δεν πρέπει να εμπεδωθεί στην παραζαλισμένη ελληνική κοινωνία. Το αληθινό δίλλημμα είναι μνημόνια ή ελευθερία. Η Νέα Δημοκρατία εξάρθρωσε τη Χρυσή Αυγή. Με τρόπο νόμιμο. Αυτό πρέπει να κάνουμε και ΕΜΕΙΣ για την Νέα Δημοκρατία. Να την εξαρθρώσουμε. Κι αυτή τρόπο σκορπίζει. Στις ζωές μας. Θάνατο (μέσω αυτοκτονιών, κατάθλιψης, καρδιακών, κακής υγείας). Στους συνανθρώπους μας. Κι εμείς με τρόπο νόμιμο, έτσι; Με τις εκλογές! Όταν επιτέλους αυτές γίνουν. Ας τους... ταράξουμε στη νομιμότητα... - See more at: toxwni
Διαβαστε περισσοτερα »

Μας κυβερνάνε Έλληνες!


   




Διαβαστε περισσοτερα »

Συνελήφθησαν Τούρκοι σε απαγορευμένη περιοχή - Το "έπαιζαν" τουρίστες - ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ


Για πρώτη φορά είχαμε παράνομη εισχώρηση Τούρκων (όχι ανήκοντες σε άλλες εθνότητες) υπηκόοων σε απαγορευμένη παρέμβρια περιοχή, με πιθανό στόχο την κατασκοπεία
Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν δύο Τούρκους σε απαγορευμένη παρέμβρια περιοχή. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι είναι τουρίστες και ότι χάθηκαν.
Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 36 και 26 χρόνων εντοπίστηκαν βαθιά μέσα στη Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως στην οποία κινούνταν χωρίς να κατέχουν σχετική άδεια και συνελήφθησαν αμέσως από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους παρέπεμψαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Οι δύο Τούρκοι δεν είχαν μαζί τους φωτογραφικές μηχανές ή χάρτες της περιοχής, αλλά και μόνο η είσοδός τους σε απαγορευμένη περιοχή είναι ύποπτη και γι’ αυτό η υπόθεση ερευνάται προσεκτικά. Στο παρελθόν είχαν συλληφθεί και άλλοι αλλοδαποί σε παρέμβριες περιοχές, αλλά πρώτη φορά συλλαμβάνονται Τούρκοι υπήκοοι.
Φυσικά ο ισχυρισμό τους ότι είναι τουρίστες σε μια μη τουριστική περιοχή, είναι το λιγότερο αδόκιμος. Το βάθος εισχωρήσεώς τους προδιαθέτει από κατασκοπία, αναγνώριση περιοχής, μέχρι και σε απόπειρα δολιοφθοράς. Αναμένονται τα αποτελέσματα της έρευνας της Εισαγγελείας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβαστε περισσοτερα »

Το πογκρόμ με αφορμή το έγκλημα της Αμφιάλης...είναι ολοκληρωμένη χορογραφία, που πάει παρέα με το «αντιρατσιστικό» - Ποιος «άραγε» είναι ο μαέστρος που καθοδηγεί και πληρώνει το αμόκ των ΜΜΕ;


Άντε ας σοβαρευτούμε κάποτε!

Ποιος βαράει τον ταμπουρά;

Το σχέδιο του ολέθριου πραξικοπήματος, ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή χάρις στην επαγρύπνηση του κ. Μπόμπολα και του κ. Ψυχάρη.
Το ΔΟΛιο σχέδιο εκτροπής το είχε αποκαλύψει ο ΔΟΛ πέρυσι και το ξαναποκάλυψαν φέτος. Αλλά ο κ. Μπόμπολας με το Μεγαλο δημοκρατικό κανάλι επανέφερε τη χώρα στην δημοκρατική ομαλότητα.
Ο ηρωικός Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, απαγόρευσε την συγκέντρωση των έφεδρων καταδρομέων στο Σύνταγμα, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Μήτσος Αβρααμόπουλος παρέλαβε από τον Α/ΓΕΕΘΑ το πόρισμα της έρευνας που διετάχθη την περασμένη Κυριακή και διενεργήθη από τα Γενικά Επιτελεία . Δεν υπάρχει οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμέτοχη εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων με τη Χρυσή Αυγή. (Μόνο απόστρατοι και έφεδροι). Συνελήφθη για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και ο ταβερνιάρης υπαρχιφύλακας της Ρόδου που εκπαίδευε τους «χρυσαυγίτες», έπιασαν και τον έναν επικίνδυνο «ένοπλο» στο Ρέθυμνο, που ήταν χρυσαυγίτης.
Τώρα μπορούμε όλοι να κοιμηθούμε ήσυχοι.

 Όμως το σοβαρό ερώτημα είναι το ποιος βαράει τον ταμπουρά στη συγκυβέρνηση για να χορεύει «Χρυσαυγιάδα». Το πογκρόμ με αφορμή το έγκλημα της Αμφιάλης δεν αφορά μόνο στους ακτιβιστές, αλλά στις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, και την ΕΥΠ. Είναι ολοκληρωμένη χορογραφία, που πάει παρέα με το «αντιρατσιστικό». Ποιος «άραγε» είναι ο μαέστρος που καθοδηγεί και πληρώνει το αμόκ των ΜΜΕ;

ΠΗΓΗ
Διαβαστε περισσοτερα »

Ο ηλιοκαμένος γύρισε σελίδα - Περνάμε από την κρατική στην «ιδιωτική παγκόσμια Χωροφυλακή» - Ο Θεός να βάλει το χέρι του! (Ιδίως στο Αιγαίο)


Δόγμα Ομπάμα

Ο Παγκόσμιος Χωροφύλακας έπεσε έξω και κάνει τόπο στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Περνάμε από την κρατική στην «ιδιωτική παγκόσμια Χωροφυλακή»

Ο ηλιοκαμένος γύρισε σελίδα. Σήκωσε το τηλέφωνο και μίλησε με τον ιρανό Πρόεδρο Χασάν Ρουχανί. Ηταν το δεύτερο βήμα μετα τη συμφωνία με τη Ρωσία για τη Συρία και τη ματαίωση του «χειρουργικού πολέμου».
Η χρεωκοπημένη Αμερική - δεν επιθυμεί πλέον να εμπλέκεται σε ατέλειωτες στρατιωτικές επεμβάσεις, όπως στη Συρία.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έμαθαν την ταπεινότητα μέσα από μεγάλες δυσκολίες σε ό,τι αφορά την ικανότητά μας να καθορίζουμε την πορεία των γεγονότων σε άλλες χώρες. Η ιδέα μιας αμερικανικής αυτοκρατορίας είναι ίσως μια χρήσιμη προπαγάνδα αλλά δεν ανταποκρίνεται πλέον στην πολιτική που ακολουθεί η Αμερική και στο τι επιθυμεί η κοινή γνώμη», είπε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, αφήνοντας τον κόσμο στα χέρια του θεού και των τοκογλύφων.
Ο Ομπάμα είπε ότι, «η συζήτηση που έγινε στις ΗΠΑ για το θέμα της Συρίας απέδειξε ξεκάθαρα ότι ο κίνδυνος για τον κόσμο δεν είναι μια Αμερική που σπεύδει να ανακατευθεί στις υποθέσεις άλλων χωρών ή στα προβλήματα μιας περιοχής σαν να ήταν δική της. Ο κίνδυνος για τον κόσμο είναι ότι οι ΗΠΑ, μετά από μια δεκαετία πολέμου -ανήσυχες για τα προβλήματα στο δικό τους έδαφος, έχοντας πλήρη συνείδηση της εχθρότητας που προκάλεσε η πιθανότητα επέμβασής τους σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο- θα αποδεσμευθούν και θα αφήσουν ένα κενό ηγεσίας που καμία άλλη χώρα δεν δείχνει διατεθειμένη να αναπληρώσει».

YΓ. Ο Θεός να βάλει το χέρι του! (Ιδίως στο Αιγαίο).

ΠΗΓΗ
Διαβαστε περισσοτερα »

Η Απάτη του Αιώνα: Θανατηφόρες τροφές και φάρμακα στο τραπέζι μ


DANGER Η Απάτη του Αιώνα: Θανατηφόρες τροφές και φάρμακα στο τραπέζι μας
Τα τελευταία 100 χρόνια το ανθρώπινο είδος έχει εμπλακεί σε ένα τεράστιο και περίπλοκο πείραμα, που χρησιμοποιεί τα σώματά μας, την υγεία μας, την ευημερία μας και την καλή μας θέληση, για να τεστάρει την υπόθεση ότι η σύγχρονη επιστήμη μπορεί να βελτιώσει τις τροφές και τα φάρμακα που μας προσφέρει η Φύση.
Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, πειραματιζόμαστε με την εξελικτική πορεία του είδους μας, παίρνοντας κοντόφθαλμες αποφάσεις, που, ενώ δείχνουν πρόθεση να προάγουν τον πολιτισμό, απειλούν την ίδια του την επιβίωση!
τροφιμα1 Η Απάτη του Αιώνα: Θανατηφόρες τροφές και φάρμακα στο τραπέζι μας

Δείτε ένα πολύ απλό παράδειγμα…
Έστω ότι αποφασίζετε να παραθέσετε δείπνο στο σπίτι σας και να μαγειρέψετε για μισή ντουζίνα φίλους, γείτονες ή συγγενείς. Επιλέγετε ένα κλασικό μενού: ψητό κρέας, τηγανητές πατάτες, γλυκές πιπεριές γεμισμένες με τυρί, σπανάκι σαλάτα, ψωμί με βούτυρο ή μαργαρίνη, και τάρτα ροδάκινο για επιδόρπιο.Όσο για τα ποτά, οι καλεσμένοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε παγωμένο τσάι και σόδα.
Επιφανειακά, το γεύμα που ετοιμάζετε θα έχει υπέροχη εμφάνιση και μυρωδιά και γεύση και θα δείχνει εξαιρετικά θρεπτικό. Αλλά ας πούμε ότι είστε κι εσείς ξένοι σε μια ξένη χώρα και θέλετε να δείτε τι υπάρχει πίσω απ’ αυτήν την πανδαισία, φτάνοντας μέχρι το επίπεδο των μορίων. Δεν θέλετε να γίνετε νευρωσικοί . απλά θέλετε να ξέρετε. Έτσι αρχίζετε να κάνετε κάποιες ερωτήσεις, να ερευνάτε το θέμα, και να τι βρίσκετε:
Ας αρχίσουμε από τις πατάτες. Καθώς τις τηγανίζετε στο αντικολλητικό τηγάνι, απελευθερώνονται μέσα στο φαγητό και τον αέρα μόρια από αναλλοίωτες χημικές ουσίες Teflon. Οι ίδιες οι πατάτες έχουν ήδη μολυνθεί από τα υπολείμματα μισής ντουζίνας εντομοκτόνων, που το δικό σας γερό πλύσιμο δεν κατάφερε να αφαιρέσει, επειδή τα εντομοκτόνα έχουν την ικανότητα να διαπερνούν τον φλοιό της πατάτας. Έτσι τώρα έχετε δημιουργήσει ένα κυριολεκτικά καυτό κράμα μορίων Teflon και εντομοκτόνων, που ίσως κανείς δεν έχει ποτέ μελετήσει τις επιπτώσεις του στην ανθρώπινη υγεία.
Φτιάχνεται τσάι χρησιμοποιώντας νερό της βρύσης, που περιέχει χλώριο, φθοριούχες ενώσεις και μόρια υπερχλωρικού άλατος μιας χημικής ουσίας που χρησιμοποιείται στα πυραυλικά καύσιμα, τις φωτοβολίδες και τους αερόσακους , και τώρα κάνει συνεχώς την εμφάνισή της στο νερό της βρύσης. Το νερό αυτό περιέχει, επίσης, υποπροϊόντα χλωρίωσης, που περιλαμβάνουν τριαλομεθάνια και αλο-οξεϊκά οξέα, που έχουν συνδεθεί με καρκίνο, προβλήματα αναπαραγωγής και γενετικές ανωμαλίες. Οι καλεσμένοι σας προσθέτουν στο τσάι τους ένα τεχνητό γλυκαντικό, που περιέχει ασπαρτάμη. Η χημική αυτή ουσία εμφανίζεται και σε όλα τα άλλα αεριούχα ποτά (Περισσότερα για την ασπαρτάμη παρακάτω σε αυτό το κεφάλαιο).
Τόσο το σπανάκι όσο και το μαρούλι που χρησιμοποιείτε για τη σαλάτα περιέχει ίχνη υπερχλωρικού άλατος, αυτού του ενοχλητικού πυραυλικού καύσιμου που επιμένει να βρίσκεται παντού. Το σπανάκι κρύβει, επίσης, ίχνη έως και δέκα διαφορετικών παρασιτοκτόνων, εάν πιστέψουμε τις εκθέσεις ελέγχου τροφίμων. Όσο για κείνες τις γλυκές πιπεριές που σερβίρετε, περιέχουν κατάλοιπα έως και εννέα διαφορετικών εντομοκτόνων. Το dressing της σαλάτας, τώρα, που όλοι χρησιμοποιούν, περιέχει ένα ποτ-πουρί χημικών ουσιών, όπως συντηρητικά, αρώματα, χρώματα και τεχνητά γλυκαντικά.
Το κρέας που όλοι απολαμβάνουν, προέρχεται από ένα ζώο που μεγάλωσε σε ένα γιγαντιαίο εκτροφείο, όπου χιλιάδες αγελάδες συνωστίζονται και τρέφονται με αυξητικές ορμόνες, διεγερτικά της όρεξης, αντιβιοτικά και ηρεμιστικά, χημικές ουσίες που το ζώο κουβαλάει στο σώμα του. Η τροφή τους έχει εμπλουτιστεί εκούσια και με άλλες χημικές ουσίες, και έχει μολυνθεί ακούσια με κατάλοιπα εντομοκτόνων και ζιζανιοκτόνων. Έτσι το ζώο που τρώτε περνάει άθελά του ένα μέρος του χημικού του φορτίου σε σας.
Το ψωμί που σερβίρετε περιέχει αλεύρι που ο παρασκευαστής έχει χρησιμοποιήσει οξειδωτικούς παράγοντες, όπως το χλώριο, για να το κάνει να σιτέψει. Το χλώριο ρίχτηκε στο τελευταίο στάδιο παραγωγής και κάποια μόρια χλωρίου επέζησαν της διαδικασίας ψησίματος του ψωμιού. Πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, η Γερμανία είναι μία από αυτές, έχουν απαγορεύσει εδώ και μισό αιώνα τη χρήση του χλωρίου ως οξειδωτικού παράγοντα στο ψωμί, φοβούμενες τις επιπτώσεις στην υγεία.
Η μαργαρίνη που απλώνουν οι καλεσμένοι σας στο παραπάνω ψωμί περιέχει trans λιπαρά οξέα, που ανεβάζουν τη χοληστερόλη και συντελούν στις καρδιοπάθειες. Ένα παραπροϊόν της διαδικασίας υδρογόνωσης της μαργαρίνης είναι τα υπολείμματα τοξικών μετάλλων, όπως νίκελ και αλουμίνιο, που μένουν στο έτοιμο προϊόν. Μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας την επίδραση της μαργαρίνης στο σώμα σας, απλά αφήνοντας ένα κομμάτι στον πάγκο της κουζίνας για κάμποσους μήνες δεν θα μουχλιάσει, ούτε θα την αγγίξουν έντομα ή τρωκτικά. Εάν χρησιμοποιείτε στο ψωμί σας βούτυρο, αντί για μαργαρίνη, τρώτε μια από τις πιο μολυσμένες τροφές, γιατί οι αγελάδες ξεφορτώνονται ένα μέρος των τοξινών που κουβαλάνε στο σώμα τους διοχετεύοντάς τις μέσα στο γάλα τους.
Βγάζετε την τάρτα ροδάκινου από το ψυγείο και τη βάζετε στο φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταθεί. Η τάρτα είναι μέσα σε ένα πλαστικό σκεύος και όσο το γλυκό ζεσταίνεται, το σκεύος απελευθερώνει τη χημική ουσία DEHA, η οποία εισχωρεί στην τάρτα. Το DEHA είναι ένας πλαστικοποιητής, που η ΕΡΑ θεωρεί ότι μπορεί να προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο. Χρησιμοποιείτε ροδάκινα μολυσμένα από υπολείμματα έως και εννέα διαφορετικών εντομοκτόνων, που έχουν διεισδύσει στο φλοιό. Κανένας δεν ξέρει τι συνέργιες δημιουργούνται όταν η υψηλή θερμοκρασία του φούρνου ενώσει τα κατάλοιπα των εντομοκτόνων με τα μεταναστεύοντα μόρια των πλαστικών. Εάν αποφασίσετε να προσθέσετε μια κουταλιά βανίλια στην τάρτα, πιθανόν να εισάγετε στον οργανισμό σας διοξίνη, μια βιοσυσσωρευτική τοξική ουσία, που βρίσκεται μερικές φορές στα παγωτά σε επίπεδα έως και 200 φορές υψηλότερα από εκείνα που η ΕΡΑ θεωρεί ασφαλή.
Εάν αποφασίσετε να προσφέρετε μοσχαρίσιο κρέας αντί για βοδινό, το ζώο θα έχει μεγαλώσει με τροφές σχεδιασμένες για να το κρατούν αναιμικό αλλά ζωντανό και γεμάτες αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα, δυο από τα οποία είναι το nitrofurazone (γνωστό καρκινογόνο) και το chloramphenicol (που μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στο αίμα ορισμένων ανθρώπων). Κανείς δεν ξέρει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις ή τις συνεργικές συνέπειες που μπορεί να έχει η κατανάλωση μοσχαρίσιου κρέατος φορτωμένου με τόσες χημικές ουσίες.
Εάν σερβίρατε κοτόπουλο, δεν θα περιορίζατε και πολύ τους κινδύνους. Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το 1976 στο Scientific American σήμανε για πρώτη φορά τον κώδωνα κινδύνου σε ό,τι αφορά τα πουλερικά, όταν αποκάλυψε ότι τα κοτόπουλα που καταναλώνουμε τρέφονται με τροφές «σχεδόν εντελώς ξένες προς οποιαδήποτε τροφή θα εύρισκαν ποτέ στη φύση. Είναι προϊόντα εργαστηρίου». Και τα προϊόντα αυτά περιέχουν αντιβιοτικά, συνθετικό σουλφανιλαμίδιο, ορμόνες, ακόμα και αρσενικό.
Εάν είχατε επιλέξει ψάρι για το γεύμα, θα είχε χρειαστεί να αποφύγετε τον καρχαρία, τον ξιφία, το σκουμπρί και το tilefish[1], επειδή έχει βρεθεί ότι αυτά τα είδη ψαριών κουβαλάνε το μεγαλύτερο φορτίο τοξικών μετάλλων. Κι αν επιλέγατε χοιρινό; Ο Τζον Ρόμπινς, αυθεντία σε θέματα διατροφής, γράφει στο βιβλίο του Δίαιτα για μια Νέα Αμερική πόσο η εκτροφή γουρουνιών βασίζεται σε μια σειρά από συνθετικές χημικές ουσίες, όπως η XLP-30, ένα πρόσθετο για τη γονιμότητα, που παρασκευάζεται από την εταιρεία πετρελαίων Shell Oil και δίνεται στα θηλυκά γουρούνια για να γεννάνε περισσότερο. Ένα στέλεχος της Shell παραδέχτηκε το βάθος της συλλογικής μας άγνοιας, σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις στην υγεία, λέγοντας, «Δεν ξέρουμε γιατί φέρνει αυτό το αποτέλεσμα».
Απόσπασμα από το βιβλίο του RANDALL FITZGERALD:
Η Απάτη του αιώνα Τροφές και φάρμακα.
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:
Ο Randall Fitzgerald είναι διάσημος δημοσιογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά.
Τα πιο γνωστά και αποκαλυπτικά άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες The Washington Post και The Wall Street Journal.Επί δεκαετίες έχει διατελέσει ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες του Reader’s Digest.
Συγγραφέας: Fitzgerald, Randall
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 978-960-438-067-2

Απάτητουαιώνα Η Απάτη του Αιώνα: Θανατηφόρες τροφές και φάρμακα στο τραπέζι μας
Σε όλη τη διάρκεια του εικοστού αιώνα, σοβαρές ασθένειες εκδηλώνονταν την ίδια χρονική περίοδο, που αρχίζαμε να διαπιστώνουμε απότομη πτώση στη θρεπτική αξία των τροφών μας. Επίσης, δεν είναι σύμπτωση το ότι η περίοδος αυτή συνέπιπτε με τη έκθεσή μας σε μια μεγάλη γκάμα επεξεργασμένων τροφών. Αυτού του είδους οι συμπτώσεις είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ψέματος του Αιώνα. Ας το αναλύσουμε, αρχίζοντας από τα συμπτώματα μιας ασθένειας.
«Στο θέμα της τροφής, φαίνεται να ανταλλάξαμε την ασφάλεια, μακροπρόθεσμα, της υγείας μας με τις χαμηλότερες τιμές και την ευκολία μολονότι ακόμα και το κίνητρο του χαμηλού κόστους μπορεί να είναι τελικά μια ψευδαίσθηση, αν λάβουμε υπ’ όψη τα χρήματα που μπορεί να ξοδέψουμε στους γιατρούς, εξαιτίας της κατανάλωσης επεξεργασμένων τροφίμων.«
Η συνεχής εξάπλωση επεξεργασμένων προϊόντων διατροφής (αυτή τη στιγμή, φιγουράρουν στα ράφια των σούπερ-μάρκετ περισσότερα από 300.000), τα φάρμακα που δίνονται κατόπιν ιατρικής συνταγής (ξεπερνούν τις 30.000) και τα φάρμακα που πωλούνται ελεύθερα (τουλάχιστον 200) δημιουργούν μια εγγενή τοξική συνέργια. Έχουμε εισάγει χιλιάδες χημικές ουσίες στη δίαιτά μας. Τι επίδραση θα έχει η καθεμιά; Και πώς θα αλληλεπιδράσουν μέσα στον οργανισμό μας; Η μελέτη της συνέργιας οι απροσδόκητοι τρόποι με τους οποίους μπορεί να αντιδράσουν τα χημικά είναι ένα νέο πεδίο στο οποίο οι ερευνητές κάνουν τώρα ανησυχητικές ανακαλύψεις. Συνδυάστε την τροφή και τα φάρμακα με την τοξική ζύμωση συνθετικών χημικών, που διοχετεύονται διαρκώς στο φυσικό περιβάλλον, και θα έχετε μια συνταγή μαζικής καταστροφής του ανοσοποιητικού συστήματος και μια κατάρρευση του συστήματος υγείας.
Η θεμελιώδης πρόταση, επάνω στην οποία στηρίχτηκε η σύγχρονη ιατρική, ο όρκος του Ιπποκράτη (και ο όρος του, να μην προκαλείς ποτέ κακό) μοιάζει να μην ενδιαφέρει πια τους κατασκευαστές φαρμάκων ή τις υπηρεσίες υγείας παρά μόνο σαν δευτερεύουσα σκέψη, για να αποφύγουν τις μηνύσεις. Διαβάστε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα τον ευρημάτων που συγκέντρωσαν έγκυρες πηγές, σχετικά με το τι υπάρχει πραγματικά στις τροφές μας, στο νερό, στις βιταμίνες, στα φάρμακα, στα εμβόλια, στα καλλυντικά και στα σπίτια μας.
  1. Όταν διαβάζετε στο κάτω μέρος μιας ετικέτας «φτιαγμένο από φυσικές αρωματικές ουσίες», είναι πολύ πιθανό να σας εξαπατούν, διότι οι φυσικές και οι τεχνητές αρωματικές ουσίες περιέχον συνήθως τα ίδια συνθετικά χημικά.
  2. Στα μεγάλα ζωοτροφεία, το 100 τοις εκατό των ζώων τρέφονται με πέντε η περισσότερες ορμόνες ανάπτυξης φύλου, όπως προγεστερόνη και τεστοστερόνη, οι οποίες επιταχύνουν τους ρυθμούς αύξησης του βάρους, και οι ορμόνες αυτές είναι γνωστό ότι προκαλούν αναπαραγωγική δυσλειτουργία και καρκίνο στους ανθρώπους.
  3. Πολλά κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα προέρχονται από ζώα που τρέφονται με τα πτώματα δεκάδων εκατομμυρίων σκύλων και γάτων, που έχουν θανατωθεί με ένεση ευθανασίας σε κτηνιατρικές κλινικές και καταφύγια αδέσποτων ζώων.
  4. Έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν το φως στοιχεία σύμφωνα τα οποία οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται στα αναψυκτικά με λίγες θερμίδες, μπορούν να προκαλέσουν όγκο στον εγκέφαλο και παθήσεις του νευρικού συστήματος, όπως Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ. Η εμφάνιση των ασθενειών αυτών έχει αυξηθεί δραματικά, σε αναλογία με την αυξανόμενη χρήση των εν λόγω συνθετικών γλυκαντικών.
  5. Τουλάχιστον το 70 τοις εκατό των επεξεργασμένων τροφών στο σούπερ-μάρκετ της γειτονιάς σας, περιέχει τουλάχιστον ένα γενετικά κατασκευασμένο συστατικό, που δεν έχει ποτέ δοκιμαστεί όσον αφορά στις βλάβες που μπορεί να προκαλεί στην υγεία σας.
  6. Περισσότερα από τρεις χιλιάδες συνθετικά χημικά προστίθενται συστηματικά στα προϊόντα διατροφής των ΗΠΑ, και κανένα σχεδόν δεν έχει ελεγχθεί ως προς τις συνέργιες (διαδραστικότητα) και την παραγωγή τοξινών στον ανθρώπινο οργανισμό.
  7. Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής που πωλούνται στις ΗΠΑ και διαφημίζονται ως φυσικά, είναι στην πραγματικότητα συνθετικές χημικές ουσίες που περιέχουν πίσσα, συντηρητικά, τεχνητό χρώμα και μια τεράστια γκάμα από άλλα επιβλαβή συστατικά.
  8. Περισσότερες από 25000 χημικές ουσίες περιέχονται στα καλλυντικά που πουλιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, η τοξικότητα και η ασφάλεια των συστατικών αυτών έχει ελεγχθεί σε ποσοστό μικρότερο του 4 τοις εκατό.
  9. Τα περίπου εννέα εμβόλια που κάνουν τα παιδιά σας πριν πάνε στο σχολείο, περιέχουν πρόσθετα και συντηρητικά, όπως υδράργυρο, αλουμίνιο, MSG και φορμαλδεΰδη, που ενοχοποιούνται για ένα πλήθος διαταραχών από βλάβες στον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα μέχρι αυτισμό και αδυναμία συγκέντρωσης.                                                                                                                                                                                                                                    πηγη
Διαβαστε περισσοτερα »

Ο ρόλος της γυναίκας στην εκκλησία


gynaikes-orthodoksia
Είναι γεγονός αναντίρρητο ότι σε κάθε εποχή οι γυναίκες ήταν κοντά στην Εκκλησία περισσότερο από τους άνδρες. Παρ’ όλ’ αυτά οι γυναίκες -ή τουλάχιστον αρκετές από αυτές- είχαν πάντοτε ορισμένα «παράπονα» για την «μεταχείριση» που η Εκκλησία -και μάλιστα η Ορθόδοξη- έχει επιφυλάξει γι’ αυτές. Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες προβληματίζονται συνήθως για τούτο: Ο χριστιανισμός θεωρεί τη γυναίκα κατώτερη από τον άνδρα; Τι νόημα έχει εκείνο το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» στο αποστολικό ανάγνωσμα του μυστηρίου του γάμου; Απόρροια του βασικού αυτού προβληματισμού, δύο επιμέρους απορίες:
  1. Γιατί οι γυναίκες δεν χειροτονούνται Κληρικοί;
  2. Γιατί δεν επιτρέπεται οι γυναίκες να μπαίνουν στο Άγιον Βήμα;
Θέλω εξ’ αρχής να σημειώσω ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως υποτίμηση της γυναίκας από τον χριστιανισμό. Η Αγία Γραφή -στο βιβλίο της Γενέσεως- ομιλεί για την πλάση του ανθρώπου -ο οποίος αποτελεί την κορωνίδα της θείας δημιουργίας- αποδίδοντας αξιολογική ισότητα και στα δύο φύλα. «Και εποίησεν ο θεός τον άνθρωπον, κατ’ εικόνα Θεού εποίησεν αυτόν, άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς». Η δημιουργική πνοή του Θεού φέρει τον άνθρωπο -άνδρα και γυναίκα- από την ανυπαρξία στην ύπαρξη.
Στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, η γυναίκα υπερυψώνεται σε θέση που ποτέ κανείς άνδρας δεν έφθασε, αφού ο Χριστός έχει μεν μητέρα κατά σάρκα, αλλά όχι και πατέρα! Η χριστιανική διδασκαλία απελευθέρωσε τη γυναίκα από την τυραννία του παλαιού κόσμου, ενώ ο Απόστολος Παύλος ήταν εκείνος που διακήρυξε επίσημα -και μάλιστα σε εποχές που δεν άντεχαν τέτοια «φεμινιστικά» κηρύγματα- πώς «ουκ ένι άρσεν και θήλυ, πάντες γαρ υμείς εις εστέ εν Χριστώ Ιησού». Η δε φράση του στο αποστολικό ανάγνωσμα του γάμου πρέπει να σχολιασθεί σε σχέση και με όσα προηγούνται και αναφέρονται στις υποχρεώσεις του άνδρα και πάντως αναφέρεται στον σεβασμό και όχι στον φόβο μέσα στον γάμο, αφού «η αγάπη έξω βάλλει τον φόβον».
Η Εκκλησία ανέδειξε μεγάλες Αγίες, που σήμερα τιμώνται από τον λαό μας με ιδιαίτερο σεβασμό και εμπιστεύθηκε στην γυναίκα το σύνολο σχεδόν του κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου. Προστάτευσε τη γυναίκα και την δικαίωσε. Είναι χαρακτηριστικός στο σημείο αυτό ο σχετικός λόγος του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Στην εποχή του ο νόμος τιμωρούσε μόνο τη γυναίκα -και μάλιστα παραδειγματικά- στην περίπτωση της μοιχείας, ενώ άφηνε τον άνδρα ατιμώρητο. Ο Άγιος ελέγχει δριμύτατα το γεγονός αυτό και αποφαίνεται το κλασσικό πλέον : «Άνδρες οι νομοθετούντες, δια τούτο κατά γυναικών η νομοθεσία»!
Γυναίκες και Ιερωσύνη
Έχοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω νομίζω ότι εύκολα κανείς μπορεί να συμπεράνει ότι η μη χειροτονία των γυναικών δεν σημαίνει υποτίμηση της γυναίκας. Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι: Γιατί η Εκκλησία δεν χειροτονεί και γυναίκες; Δεν υπάρχει κανένας δογματικός περιορισμός σε αυτό. Θεωρητικά δηλαδή και οι γυναίκες μπορούν να χειροτονηθούν Ιερείς στην Ορθόδοξη Εκκλησία, αφού καμία απαγόρευση δεν υφίσταται. Ο Κύριος όμως διάλεξε ως μαθητές Του τους 12 εκείνους απλούς κι ολιγογράμματους ψαράδες της λίμνης Γεννησαρέτ και σε αυτούς μετέδωσε το χάρισμα της ιερωσύνης. Οι Απόστολοι με τη σειρά τους το μετέδωσαν στις επόμενες γενιές. Η Εκκλησία μας σεβάστηκε την επιλογή αυτή του Κυρίου και δεν μετέδωσε τη χάρη της ιερωσύνης στις γυναίκες, χωρίς καθόλου αυτό να σημαίνει υποτίμησή τους. Κι εμείς σήμερα μένουμε πιστοί σε μία παράδοση είκοσι αιώνων, που θέλει τον ιερό αυτό θεσμό να διακονείται από άνδρες και που τελικώς έλαβε τον χαρακτήρα Ιερού Κανόνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη χειροτονία γυναικών προχώρησαν οι προτεστάντες, οι οποίοι όμως δεν αναγνωρίζουν την ιερά παράδοση. Εμείς εδώ στην Ορθοδοξία σεβόμαστε την ιερότητα της Παράδοσής μας -που είναι ισόκυρη με την Αγία Γραφή- και τηρούμε με ευλάβεια όσα οι προηγούμενες γενιές των Αγίων Πατέρων μας παρέδωσαν.
Η ιερωσύνη είναι διακονία και όχι αξίωμα, συνεπώς η θέση των Ιερέων είναι υπηρετική και όχι κυριαρχική. Συνεπώς τα ερωτήματα διαμορφώνονται κάπως έτσι : Γιατί να μην συνεχίσουμε να σεβόμαστε αυτήν την παράδοση; Τι έχουμε να κερδίσουμε καταστρατηγώντας την; Τι έχουμε να χάσουμε τηρώντας την;
Οι Γυναίκες στο Ιερό Βήμα
Ένα άλλο ζήτημα αφορά την απαγόρευση εισόδου στο Ιερό Βήμα για τις γυναίκες, ενώ αντίθετα επιτρέπεται στους άνδρες. Η άποψη αυτή είναι εντελώς λανθασμένη! Η Εκκλησία, με συγκεκριμένους κανόνες της, απαγορεύει την είσοδο στο Άγιον Βήμα «εις πάντα λαϊκόν», άνδρα και γυναίκα. Το «Ιερό» -ένα τόπος «φρικτός»- είναι μόνο για τους Κληρικούς, που πρόκειται να προσφέρουν εκεί τη λατρεία προς τον Θεό. Και επιτρέπεται η προσωρινή παραμονή σε αυτό σε κάποιους λαϊκούς, που έχουν ειδικά «διαβασθεί» από τον Επίσκοπο, προκειμένου να βοηθούν τον Ιερέα, π.χ. τα «παπαδάκια», οι νεωκόροι κλπ. Η ευχή αυτή του Επισκόπου μπορεί να διαβασθεί και σε γυναίκες. Έτσι η απαγόρευση εισόδου ισχύει εξίσου και για τους άνδρες και για τις γυναίκες, οι οποίοι πρέπει όλοι να βρίσκονται στον κυρίως Ναό και από εκεί να συμμετέχουν στην λατρευτική πράξη. Αυτή είναι η διδασκαλία και η τάξη της Εκκλησίας μας.
Οι γυναίκες αποτελούν το ζωτικότερο τμήμα του χριστεπωνύμου πληρώματός μας. Κάθε ενορία στηρίζει πολλά στις πλάτες τους. Αλλά κι εκείνες δεν νοιώθουν καθόλου μειονεκτικά. Αντίθετα ζουν και χαίρονται την κάθε προσφορά τους, που γίνεται με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό. Αυτή είναι η μοναδικότητα της Εκκλησίας μας, η οποία λιτανεύει σήμερα στον κόσμο μας την σωτηρία και την απολύτρωση που έφερε ο Χριστός για τον άνδρα και τη γυναίκα.

πηγη
Διαβαστε περισσοτερα »

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτή η δημοκρατία δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει

Bouli
Η Βουλή βρίσκεται σε νόμιμη συγκρότηση μόνο με την ακώλυτη και ανεμπόδιστη παρουσία 300 βουλευτών. Ακόμα και σε περίπτωση παραίτησης ενός βουλευτή, πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές, εκτός και αν έχουν παρέλθει τρία έτη από την αρχή της βουλευτικής περιόδου.
Από σήμερα το πρωϊ συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο. Ο αρχηγός και ορισμένοι βουλευτές ενός νόμιμου κόμματος…
(εν προκειμένω της ΧΑ), το οποίο έστειλαν στη Βουλή περίπου πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες, έχουν συλληφθεί και προφανώς θα κρατηθούν προφυλακισμένοι, δεδομένου ότι οι κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που τους έχει απευθύνει η εισαγγελία, είναι πολύ βαριές.
Επομένως, η Βουλή δεν μπορεί νόμιμα να συνεχίσει να συνεδριάζει, τη στιγμή που πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες μένουν χωρίς εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο. Δεν μπορεί να υπάρξει νόμιμη ψήφιση νομοσχεδίων κ.λ.π., χωρίς να ακούγεται η φωνή αυτής της μερίδας των Ελλήνων και χωρίς την ανεμπόδιστη παρουσία των εκπροσώπων τους.
Η μόνη λύση είναι να τελειώσει η θητεία της παρούσας Βουλής και να πάμε οι άμεσες εκλογές. Ο ΑΠ στη συνέχεια θα κρίνει αν μπορούν να είναι υποψήφιοι ξανά οι υπόδικοι. Αν δεν γίνει αυτό, φοβούμαστε πως κανένας νόμος  από εδώ και στο εξής, δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρος και να δεσμεύει τους Έλληνες, λόγω μη νόμιμης συγκρότησης του σώματος.
Αυτή η δημοκρατία δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει να λειτουργεί, ούτε με έκτακτες ΠΝΠ, ούτε με μη νόμιμη συγκρότηση της Βουλής.
Αυτό το Σύνταγμα που εφαρμόζεται κατά το δοκούν και γίνεται κυριολεκτικά ακορντεόν, πρέπει να αλλάξει. Η οριστική δημοκρατική λύση είναι να πάμε σε δημοψήφισμα προκειμένου να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός για το εάν επιθυμεί να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτό ίδιο Σύνταγμα ή θα πρέπει να φτιάξει ο λαός μόνος τους ένα νέο δημοκρατικό Σύνταγμα.
hassapis-peter.blogspot.gr
Διαβαστε περισσοτερα »

Γιατί με όλα όσα συμβαίνουν, έχω την εντύπωση πως χαμένοι είμαστε εμείς οι πολίτες και η Δημοκρατία, ενώ άλλοι “ψήνουν” κάτι που δεν θα μας αρέσει καθόλου;

directors-chair

Τα όσα συμβαίνουν ενισχύουν ή διαλύουν το υπάρχον πολιτικό σύστημα;
Αν το ενισχύουν, τότε θα συνεχιστεί ακόμη πιό βίαιη η κατοχή της χώρας.
Αν το διαλύουν, τότε μήπως οδηγούμαστε σε απαξίωσή του και προετοιμαζόμαστε (από το ίδιο το σύστημα) για μία “αναγκαία λύση” που θα μας εμφανιστεί ως “μοναδική σωτήρια λύση”;
Το πολιτικό σύστημα μεταβάλλεται για μία ακόμη φορά. Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε ποιά θα είναι η επόμενη ημέρα αυτού του σάπιου, του διεφθαρμένου και του ελληνόφωνου εθελόδουλου συστήματος και τι ακριβώς θα σημαίνει αυτό για εμάς;
Ποιά είναι η λύση που προωθούν;
Τι ετοιμάζουν για εμάς, χωρίς εμάς;
Πού οδηγεί η απαξίωση της πολιτικής και τι ακριβώς σημαίνει αυτό για την περίπτωση εξεύρεσης μίας υγιούς δύναμης που θα εκφράσει τους πολίτες;
Μήπως δημιουργούνται νέα αδιέξοδα;
Μήπως ο πραγματικός στόχος είναι η πλήρης απώλειας της εμπιστοσύνης προς όλους, έτσι ώστε να μην μπορέσει να υλοποιηθεί η ανατροπή των μνηομονιακών κυβερνώντων;
Μήπως χειροκροτούμε σήμερα εκείνους που μας κλείνουν -για μία ακόμη φορά- την πόρτα εξόδου από τον εφιάλτη που ζούμε;

Ακούω τους δημοσιογράφους που μέχρι χθες μου έλεγαν ψέματα, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της τρόικας και των κατοχικών δυνάμεων που κυβερνούν τη χώρα, και αναρωτιέμαι:

Για ποιόν λόγο, άραγε, σήμερα μου λένε αλήθεια; Ή μήπως ούτε σήμερα μου λένε την αλήθεια, αλλά συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα που καταστρέφυν την Ελλάδα και δολοφονούν όλους εμάς τους απλούς πολίτες;
Τα μνημόνια και οι εντολές ξένων κρατών έχουν καταλύσει την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία. Αυτό αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος του Συντάγματος και έχει συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.
Η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με την εγκληματική οργάνωση που κατέστησε την Ελλάδα χώρα υπό κατοχή;
Να υποθέσουμε πως και η Δικαιοσύνη τελεί υπό κατοχή;
Να υποθέσουμε πως τα εγκλήματα και οι εγκληματικές συμμορίες που λειτουργούν κατά των συμφερόντων της χώρας, παραμένουν στο απυρόβλητο λόγω… “ανωτέρω εντολών”;
Κι ενώ γίνονται συλλήψεις μελών και στελεχών της “Χρυσής Αυγής”, μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει τι γίνεται με την Τρόικα που είναι στην Ελλάδα;
Τι νέες απαιτήσεις έχουν οι τροϊκανοί;
Σε τι ΝΕΑ μέτρα οδηγούν αυτές οι “λύσεις”;
Ποιός είναι ο πραγματικός σκοπός της μετάβασης του Σαμαρά στις ΗΠΑ;
Ποιός θα μας ενημερώσει για όλα αυτά, αλλά και για ένα πλήθος άλλων συμβαινόντων που αφορούν ΟΛΗ την Ελλάδα και όλους τους έλληνες πολίτες και όχι μόνο τα κόμματα και τον τυχόν διαμοιρασμό των ψήφων της Χρυσής Αυγής;

Γιατί με όλα όσα συμβαίνουν, έχω την εντύπωση πως χαμένοι είμαστε εμείς οι πολίτες και η Δημοκρατία, ενώ άλλοι “ψήνουν” κάτι που δεν θα μας αρέσει καθόλου;
Διαβαστε περισσοτερα »

ΤΙΤΛΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΥΠ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 62 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Αν και σύμφωνα με το πρωτόκολλο είχαν προσκληθεί όλοι οι ΑΙΡΕΤΟΙ άρχοντες του τόπου στην τελευταία επίσημη τελετή που έλαβε χώρα σήμερα στη ΜΕΡΥΠ, δεν εμφανίστηκε κανείς.

Φυσικά και δεν είχαν το θάρρος να σταθούν απέναντι και να αντικρίσουν την υποστολή της σημαίας για τελευταία φορά μετά από 62 χρόνια της Μεραρχίας στη Λαμία.

Τα κροκοδείλια δάκρυα ορισμένων εξ΄ αυτών το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έπεισαν κανέναν, αφού όταν έπρεπε δεν φρόντισαν να μην μετακινηθεί η ΜΕΡΥΠ.

Το στρατόπεδο λοιπόν του Αθ. Διάκου από σήμερα ερημώνει και η γαλανόλευκη με τα λάβαρα της ΜΕΡΥΠ θα κυματίζουν στο στρατόπεδο "Νταλίπη" στη Θεσσαλονίκη, με ότι συνεπάγεται αυτό για τον τόπο μας, που μέρα με τη μέρα υποβαθμίζεται Δείτε τις τελευταίες εικόνες απ΄ τη ΜΕΡΥΠ στη Λαμία, που κατέγραψε η κάμερα, στην επίσημη τελετή υποστολής της σημαίας που έγινε σήμερα το πρωί. 


Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:
 
 
 
 
Διαβαστε περισσοτερα »

Βγήκε και η ΕβραιοΧριστοφιλοπούλου να κλαφτεί! "Με είπε μωρή"


Μία -μία περνάει από το Κανάλι του Μπόμπολα, για να κλαφτεί και να πει οτι την έκανε ντα η Χρυσή αυγή. Πριν μας κατηγορήσετε, να πούμε ότι πρωί - βράδυ γράφουμε για τον Φασισμό της Χρυσής Αυγή, όμως ξαφνικά όλοι οι άλλοι έγιναν προστάτες της Δημοκρατίας. Βγήκε λοιπόν η Χριστοφιλοπούλου (μετά την Πιπιλή)  να παραπονεθεί για την βαρβαρότητα της Χρυσής Αυγής εντός της βουλής. "¨Ήμουν στα ένδρανα όταν με απείλησε με άσχημα λόγια. Μου είπε θα γίνει χαμός στα πανεπιστήμια ο κ.Λαγός και του είπα "Δηλαδή θα μας φέρεται και τα τανκς" και μου είπε: "Ναι μωρή και τα τανκσ".....
ουαου μιλάμε για τρομερή επίθεση....


πηγη
Διαβαστε περισσοτερα »

«Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος»


«Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος»Χρήστος Παππάς: Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις «Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανέναν» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, παρεμβαίνοντας στον Real Fm, στην έκτακτη εκπομπή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο. «Η συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππάς. «Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών και με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιον του λαού.
Η κυβέρνηση αυτή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα καταστρέφει την πατρίδα», είπε, και κάλεσε τους «Έλληνες εθνικιστές σε αγωνιστική εγρήγορση». «Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτό δε θα γίνει, κατέληξε.

newsbeast
Διαβαστε περισσοτερα »

Καναδάς: Δημόσια επιστολή-«φωτιά» για τους αεροψεκασμούς από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανικής Κολούμπια


Ο Bill Vander Zalm, πρώην πρωθυπουργός της επαρχίας της Βρετανικής Κολούμπια, απέστειλε δημόσια επιστολή σε δεκάδες πολιτικούς στην συγκεκριμένη επαρχία αλλά και σε ολόκληρο τον Καναδά κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το ζήτημα των αεροψεκασμών: Η επιστολή έχει ως εξής: Μας λένε ότι η “Υπερθέρμανση του Πλανήτη”, που τόσο εύκολα «μεταλλάχθηκε» στον γενικό όρο “Κλιματική Αλλαγή”, αποτελεί σοβαρή απειλή για την Γεωργία και κατά αυτόν τον τρόπο αποτελεί ζήτημα Εθνικής Ασφαλείας. Ως ζήτημα Εθνικής Ασφαλείας, οτιδήποτε....
κάνουν για να καταπολεμήσουν την «κλιματική αλλαγή», μπορεί να μείνει εκτός του πλαισίου της δημόσιας σφαίρας. Εδώ και χρόνια, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι “Con-Trails” (σ.σ. pentapostagma.gr ουρές συμπύκνωσης από τις μηχανές των αεροσκαφών), αν και είναι διαφορετικές από τις ουρές συμπύκνωσης όπως είχαμε συνηθίσει να παρατηρούμε. Αντί να διαλύονται γρήγορα στην ατμόσφαιρα, επεκτείνονταν και παρέμεναν σε αυτήν για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και πολλές εξ’αυτών δημιουργούσαν χιαστί σχήματα δημιουργώντας μεγαλύτερη συγκέντρωση σύννεφων στον ουρανό. Στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό τα σύννεφα που συγκεντρώνονται στην ατμόσφαιρα αποτελούν ένδειξη της επίδρασης των chemtrails, δηλαδή από ίχνη που δεν προκαλούνται από τη συμπύκνωση του νερού αλλά από τοξικές ουσίες, με υποτιθέμενο στόχο την καταπολέμηση της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη. Στους κυβερνητικούς κύκλους τα προγράμματα αυτά αναφέρονται ως Γεω-μηχανική, η τροποποίηση δηλαδή του καιρικού συστήματος της Γης. Είναι τρομακτικό, ειδικότερα αν σκεφτούμε τις τεράστιες δυνατότητες της τεχνολογίας HAARP. Για τους σκοπούς της παρέμβασής μας, και για να επιζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες, η Γεωμηχανική και τα Chemtrails ορίζονται ως τα σύνθετα προγράμματα του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος σε συνεργασία με ιδιωτικούς εργολάβους και πιθανόν μεγάλους προμηθευτές καυσίμων και αεροπορικές εταιρίες, όπου τα αεροπλάνα ψεκάζουν σωματιδιακή ύλη στην ατμόσφαιρα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα συγκεντρωνόταν σε αυτήν. Μπορεί να ακούγεται «υπερβολικό» για ορισμένους, αλλά μόλις πρόσφατα μάθαμε ότι ένα μη-επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) μπορεί να εντοπίσει ένα πρόσωπο με απόλυτη ευκρίνεια από ύψος 10.000 ποδιών, ότι η κυβέρνηση μπορεί να παρακολουθεί κάθε τηλεφώνημά μας και κάθε e-mail που αποστέλλουμε και ένας τρομοκράτης μπορεί να πυροδοτήσει μία βόμβα χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο από απόσταση πολλών μιλίων. Τα Chem-Trails αποτελούνται από μικροσκοπικά σωματίδια εξαιρετικά βλαβερών τοξικών στοιχείων, όπως το Αλουμίνιο και το Βάριο. Είναι τοξίνες που αναπνέουμε, που δηλητηριάζουν τα ύδατα και καταστρέφουν την καλλιεργήσιμη γη. Μπορούμε να αποφύγουμε το καρκινογόνο παθητικό κάπνισμα αλλά δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε τα ακόμη πιο τοξικά σωματίδια που ψεκάζονται στον ουρανό. Ήδη παθήσεις όπως ο Καρκίνος, η Νόσος του Alzheimer, η νόσος Lou Gehrichs, Huntingtons, Parkinsons, ο Αυτισμός και οι Παθήσεις των Οστών βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Όλες αυτές οι παθήσεις μπορούν να συσχετιστούν άμεσα με το Αλουμίνιο. Οποτεδήποτε ο άνθρωπος χειραγωγεί την φύση, είτε προσπαθώντας να αποκομίσει οικονομικό ή πολιτικό κέρδος, το κόστος και οι συνέπειες είναι καταστροφικές. Γεγονότα όπως οι Τυφώνες στην Ανατολή, οι Ανεμοστρόβιλοι στα Μεσοδυτικά (σ.σ. pentapostagma.gr - Mid-West), οι πλημμύρες στο Toronto, οι τεράστιες πλημμύρες στο Calgary, η απώλεια τεράστιας δασικής έκτασης στο B.C., έχουν δικαιολογηθεί ως μέρος των συνεπειών της Κλιματικής Αλλαγής δίχως ουδεμία αναφορά στη Γεω-μηχανική. Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από την Εθνική Ακαδημία Επιστημών, η CIA χρηματοδοτεί μία επιστημονική μελέτη για να καθορίσει την εφικτότητα (σ.σ. pentapostagma.gr – feasibility study) της τροποποίησης του κλίματος της Γης, με στόχο να αναστραφεί η κλιματική αλλαγή. Όταν μία κυβέρνηση πραγματοποιεί μία τέτοια μελέτη είναι πολύ πιθανόν ότι την χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει ενέργειες που πραγματοποιούνται ήδη. Καμία αντίστοιχη δραστηριότητα δεν θα πρέπει να λαμβάνει χώρα δίχως κυβερνητική συγκατάθεση είτε σε Ομοσπονδιακό, Πολιτειακό ή Επαρχιακό επίπεδο δίχως την αναλυτική συμφωνία που θα καθορίζει τις ώρες, τα μέρη και τα «υλικά» που χρησιμοποιούνται. Παραδείγματος χάριν η κυβέρνηση του Maui στη Hawaii σκέφτεται να ψηφίσει νόμο (Ordinance) που θα απαγορεύει την απελευθέρωση αερολυμάτων και άλλων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα δίχως την προγενέστερη πληροφορημένη συγκατάθεση από τους κατοίκους του Maui. pentapostagma.gr ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/kanadas-dhmosia-epistolh-fwtia-gia-tous-aeropsekasmous-apo-ton-prwhn-prwthipourgo-ths-columbia.html#ixzz2g4f0WRcb
Διαβαστε περισσοτερα »

Σήμερα και οι τυφλοί βλέπουν… Εκτός από τους «εγκάθετους»…


Ζούμε και αυτήν την παράνοια: Σύσσωμα τα ΜΜΕ, τα χαλύβδινα λέπια του σύγχρονου φασισμού και σκοταδισμού, να πλειοδοτούν σε αντιφασιστική υστερία και να συναγωνίζονται μεταξύ τους το ποιο κρατάει πιο ψηλά τα λάβαρα του «αντιναζισμού»!!! Από τις φυλλάδες την πρωτιά διεκδικεί ο μέγας «νταβάς»-«εθνικός εργολάβος»: Μπόμπολας… Οι «νταβάδες», λοιπόν, και οι μεγάλοι διεθνείς μαφιόζοι του χρήματος αναλαμβάνουν, επιθετικά και καταιγιστικά, την …πρωτοπορία του «αντιφασιστικού» αγώνα:
Τι μακάβριος ιστορικός μορφασμός… Οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και «αντιφασίστες» και όλα τα ρετάλια της καθεστωτικής «αριστεράς» πέρασαν στους κομπάρσους από …πρωταγωνιστές! Αφού επί δεκαετίες προλείαναν το έδαφος και παρείχαν τα «αριστερά» και «αντιεξουσιαστικά» άλλοθι τώρα έγιναν η ουρά των «νταβάδων»: Το έργο τους επιτελέστηκε… Ωστόσο, οι άμοιροι δεν έχουν αντιληφτεί ότι η κατάσταση «ανατράπηκε» και τα ηνία του «αντιφασιστικού αγώνα» τα πήραν οι «νταβάδες» και τα ανδρείκελά τους (οι Έλληνες μεταπράτες του πλανητικού φασισμού) και συνεχίζουν απτόητοι τον «αντιρατσιστικό» και «αντιφαιστικό» χαβά τους και να πολλαπλασιάζουν τις ηθικές αναθυμιάσεις τού πληρωμένου «μπράβου» των «νταβάδων» και των πλανητικών κέντρων εξουσίας. Δεν έχουν αντιληφτεί οι άμοιροι, λόγω κεκτημένης ταχύτητας και αγκυλωμένης ηλιθιότητας (οι επιδοτούμενοι και οι λακέδες πήζουν στο στερεοτυπείο της βλακείας) ότι διαλαλούν οι ίδιοι, και μάλιστα γοερά, ότι αποτελούν έμμισθες «εστίες» και «παραρτήματα» των μεγάλων χορηγών και σπονσόρων του «αντιφασισμού» και «αντιρατσισμού»… Όταν τα ηνία του «αντιφασιστικού αγώνα» τα έχουν πάρει οι «νταβάδες» και οι μαφιόζοι του χρήματος και της πολιτικής και εσύ συνεχίζεις, στην …ουρά, να αναμασάς αυτά που οι «νταβάδες» τα έχουν κάνει λάβαρο, ΤΟΤΕ μόνος σου αποκαλύπτεις τον ρόλο σου: Το ρόλο του ηλίθιου «γενίτσαρου» και έμμισθου υπάλληλου των «νταβάδων»: Της μεγάλης αυτής «Σχολής» του πλανητικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ, που έχει αναρτήσει τις φωτεινές επιγραφές και φωσφορίζουσες ρεκλάμες του «αντιφασισμού» και «αντιρατσισμού»… Έφτασε πλέον οι ώρα να καθαρίσει η ήρα από το στάρι. Έφτασε η ώρα να αντιληφτούν ακόμα και οι σκανδαλωδώς αφελείς, καθώς και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι», το ρόλο του κάθε ιδεολογικού και πολιτικού «μπάτσου» του καθεστώτος και της Νέας Τάξης. Η εποχή μας σπάει κόκκαλα και δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο στις εστίες της πλανητικής φασιστικής μόλυνσης και σε κάθε «επιδοτούμενο» να το παίζει Αριστερός, «αντιφασίστας» και «αντιρατσιστής»… Η «εστία» του «Ιού» φαίνεται ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα ακόμα. Συνεχίζει «ακάθεκτη» το «έργο» της, να μας αποκαλύπτει το «ρόλο» της: Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα… Βγήκε, λοιπόν, ο Δημήτρης Ψαράς, μέσα σ’ αυτήν την καταιγίδα του «αντιφασισμού» από τα ΜΜΕ και τα δωσίλογα κυβερνητικά ανδρείκελα, να κατηγορήσει το Δελαστίκ ότι αποενοχοποιεί τη Χρυσή Αυγή!!! Καταρχήν ΚΑΜΙΑ αποενοχοποίηση της Χρυσής Αυγής δεν γίνεται με το άρθρο του Δελαστίκ. Μόνο οι κακόπιστοι και οι δόλιοι προβοκάτορες μπορεί να το ισχυριστούν… Αυτό που κεντρικά αναδεικνύει ο Δελαστίκ είναι τούτο: Ότι πίσω από αυτή την παρακρατική συμμορία ΥΠΑΡΧΟΥΝ μηχανισμοί που την καθοδηγούν και την αξιοποιούν τρομοκρατικά, αιματηρά και προβοκατόρικα για να προωθηθούν τα σχέδια και τα πολιτικά παιχνίδια του καθεστώτος, των «νταβάδων» και του πλανητικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ: 4ο Ράιχ… Ο Δελαστίκ, όπως γράψαμε ήδη, προχωράει πιο πέρα από το άμεσα ΟΡΑΤΟ, πιο πέρα από την εγκληματική συμμορία, στους καθοδηγητές της συμμορίας, στα υψηλά κέντρα κατασκευής, ελέγχου και αξιοποίησης τέτοιων συμμοριών…

Η συνέχεια εδώ
Διαβαστε περισσοτερα »

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

"Ζητούμε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ιωάννης Τζιάκης, ταξίαρχος εν αποστρατεία, έδωσε εξηγήσεις για την διακήρυξη των εφέδρων και απόστρατων αξιωματικών που ζητούν να παραιτηθεί η κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας "για διευκόλυνση των εξελίξεων", όπως ακριβώς σχολίασε.

"Ζητούμε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης" τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μίλα":
 
 
 
 
Διαβαστε περισσοτερα »

ΔΝΤ: Η Τουρκία κατέγραψε την μεγαλύτερη αύξηση αποθεμάτων χρυσού!


Στην πρώτη θέση των χωρών με την μεγαλύτερη αύξηση αποθεματικών χρυσού κατατάσσεται τον Αύγουστο η Τουρκία, σύμφωνα με έρευνα του ΔΝΤ.

Ειδικότερα, σε χρονικό διάστημα 5 μηνώ, η Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας κατέγραψε την μεγαλύτερη αύξηση αποθεμάτων χρυσού στον κόσμο.
Συνολικά, 8 χώρες αύξησαν τα αποθέματα χρυσού, ενώ 5 τα μείωσαν.

ΠΗΓΗ:www.bankingnews.gr
Διαβαστε περισσοτερα »

Σενάρια για πραξικόπημα από την Washington Post - Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση


Η αμερικανική εφημερίδα συνδέει τη φτώχεια και την ανεργία στην Ελλάδα με τις προτροπές εφέδρων ΛΟΚατζήδων για βίαιη ανατροπή της κυβέρνησης

Στο υποτιθέμενο πραξικόπημα των εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων κατά της κυβέρνησης Σαμαράς αναφέρονται σήμερα πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης, όπως η αμερικανική εφημερίδα Washington Post.

Στην ιστοσελίδα της η Washington Post αναφέρεται στην εισαγγελική έρευνα που διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή κείμενο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και προέτρεπε τους πολίτες να συμπαραταχθούν με το στρατό και να ρίξουν την κυβέρνηση και στην έρευνα που θα διενεργήσει η υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, τα επίπεδα της φτώχειας που έχουν ανέβει «επικίνδυνα», όπως και η ανεργία, οδήγησαν κάποιες ομάδες στο να θέλουν την ανατροπή της κυβέρνησης.

Η Washington Post αναφέρεται επίσης στην ΚΕΕΔ, σημειώνοντας ότι η Ένωση των εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων και στο παρελθόν είχε ταχθεί κατά των πακέτων διάσωσης της Ελλάδας, πραγματοποιώντας μάλιστα ένστολη πορεία διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Ανγκέλα Μέρκελ στην Αθήνα.

Για το υποτιθέμενο πραξικόπημα στην Ελλάδα γράφεί σήμερα και το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News και η Startribune.


Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί η ΚΕΕΔ ανήρτησε στο ιστολόγιο της απάντηση για τα όσα ακούστηκαν περί πραξικοπήματος:

«Δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση από τα συστημικά τηλεοπτικά/ραδιοφωνικά δίκτυα και ορισμένα διαδικτυακά Blogs. Με την αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία της προσπάθησαν να μας χαρακτηρίσουν, ως εν δυνάμει πραξικοπηματίες. Δεν γνωρίζουμε διεθνώς να προαναγγέλονται πραξικοπήματα, νομικά δε ο αντίστοιχος χαρακτηρισμός στερείται σοβαρότητας.

Η αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας προφανώς δεν σχετίζεται με πραξικοπηματικές ή άλλες αντισυνταγματικές ενέργειες καμίας πλευράς. Μένουμε με την αποδοχή των προτάσεών μας από τον ελληνικό λαό που εκδηλώνεται με συρροή μηνυμάτων.

Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων δεν εμφανίστηκε χθές. Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα ενδεικτικά αναφέρονται:
Αντιμνημονιακή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στη Γερμανική πρεσβεία.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στη Ανωτάτη Αρχή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά της Α. Μέρκελ.
Τα συνθήματά μας είναι "Δεν υπάρχει δεξιά - δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκκαλα Ελλήνων Ιερά" και "Μαζί - μαζί να φύγουν οι Ναζί".

Τυχόν διασυνδέσεις της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων με οποιονδήποτε πολιτικό χώρο, κινούνται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Μας ενώνει η ελληνική Σημαία και η αγάπη μας για τη Πατρίδα. Η πρόσκληση και η διακήρυξή μας, έχουν σταλεί σε όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα καθώς και στους μεγαλύτερους συνδικαλιστικούς φορείς».

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη για το θέμα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υπό την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτα Φάκου, ο εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακελάκος αλλά και ο κ. Κ. Τζαβέλας εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.


ΠΗΓΗ:http://www.protothema.gr
Διαβαστε περισσοτερα »

Ο συνταγματολόγος ντε Σρεκ, ο Ομπάμα και η γαρδούμπα



''Τετ Α Τετ''του ΟΜΠΑΜΑ με τον Σρεκ, διάρκειας... μισού λεπτού στο περιθώριο της καθιερωμένης δεξίωσης, διάρκειας 2 ωρών, που παραθέτουν οι ΗΠΑ, διά του προέδρου, ως ''φιλοξενούσα χώρα'', την παραμονή της Γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ. Ήσαν εκεί ο συνταγματολόγος και οι άλλοι 192 αρχηγοί των αποστολών. Έβγαλαν και οικογενειακή φωτογραφία.
Ο ΟΜΠΑΜΑ τον γνώρισε , τον ρώτησε τι κάνει η πριγκίπισσα Φιόνα και πότε θα γυρίσει το Σρεκ 5, ενώ πρόλαβε και το είπε και μια ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ:
«...Mόνο εσύ μπορείς, να φέρεις την Ελλάδα τούμπα. Μα μέχρι να το δυνηθείς, φάε καμιά γαρδούμπα...».


πηγη:http://deltio11.blogspot.gr/
Διαβαστε περισσοτερα »