Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Για όσους δεν κατάλαβαν:
1. Το 1974 μας έβαλαν στην ΕΟΚ ενώ δεν πληρούσαμε τις οιοκονομικές προδιαγραφές, για να μας χρησιμοποιήσουν για την μελλοντική κατάρευσή της.
2. Επί Ανδρέα Παπανδρέου, αρχίσανε να μας δίνουνε εφιαλτικά μεγάλα δάνεια για να διορίσουμε πάρα μα πάρα πολλούς δημοσίους υπαλλήλους και να δίνουμε συντάξεις από τα 35.
3. Ενώ το χρέος μεγάλωνε, μας έβαλαν στην ευρωζώνη, στην ομάδα κρατών με κοινό νόμισμα το ευρώ, με μία οικονομία φούσκα.
4. Η Ελλάδα έγινε ο πρώτος λαγός οικονομικής κατάρευσης μέσα στην ευρωζώνη και ο κίνδυνος της οικονομικής κατάρευσης όλων των ευρωπαϊκών οικονομιών μαζί με την οικονομία των ΗΠΑ απαιτεί μία παγκόσμια οικονομική λύση για να γλυτώσουμε δήθεν από τους τοκογλύφους που έδιναν εδώ και διακόσα χρόνιοα δάνεια στα κράτη όλου του κόσμου.
5. Στην τελευταία διάσκεψη των "ηγετών" της ευρωζώνης απευθύνθηκε, προς ποιούς άραγε, μήνυμα απελπισίας για μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, για να σωθούν οι λαοί όλου του κόσμου. Τα ΜΜΕ το απέκρυψαν ή άφησαν να περάσει στα ψιλά
6. Την ερχόμενη Τρίτη αποφασίζεται αν θα υποβαθμιστεί η οικονομία των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δανείζονται εύκολα χρήματα (Απορώ που βρίσκουν τα λεφτά για το στρατό τους σε όλο των κόσμο, ποιοί πληρώνουν το στρατό τους;).
Το άρθρο αυτό δεν γράφηκε για να αρχίσουν μερικοί να βρίζουν ή να ξαναμιλούν για προδότες κτλ.
Γράφηκε για να καταλάβουν ακόμη και οι κοιμισμένοι το τι έρχεται. Και αυτό που έρχεται είναι μία παγκόσμια χούντα που δεν θέλει από εμάς λεφτά, γιατί έχει ήδη όλα τα λεφτά.
Θέλει την οικειοθελή μας υποδούλωση και το σύρσιμό μας στα πιο χαμηλα στρώματα της απανθρωπιάς. Εκεί που ο καθένας θα πατάει επί πτωμάτων για να γλυτώσει τον εαυτούλη του. Εκεί που όπως λένε οι γραφές, θα σκοτώνει ο πατέρας το γιό και η θυγατέρα τη μάνα. Εκεί που ο Θεός δεν θα έχει καμία θέση στο μυαλό και την καρδιά των ανθρώπων.
Αν δεν το καταλάβατε ακόμη, αν πιστεύετε ότι η παγκόσμια κυβέρνηση των πολιτικών (που θα αποτύχει και θα καταρρεύσει για να αναλάβει ο Αντίχριστος) είναι μακρυά, δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube, όπου ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδος, ξεκαθαρίζει την κατάσταση.   








πηγη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου