Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Έχουν ξεφύγει οι Τούρκοι: Τώρα φτιάχνουν και αρχαία τουρκικά καράβια!

Στη φωτογραφία βλέπετε ένα αρχαίο… τουρκικό πλοίο! Μην διερωτάστε που το βρήκαν οι Τούρκοι το αρχαίο πλοίο, αφού οι πρόγονοί τους ζούσαν στις στέπες της Μογγολίας… Το λογικό σας ερώτημα δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αφού οι Τούρκοι προσπαθούν εδώ και δεκαετίες να πείσουν ότι ζούσαν από πάντοτε στη Μικρά Ασία.

Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι οι σημερινοί «Τούρκοι» δεν είναι Τούρκοι, αφού η Τουρκία αποτελείται από 72 εθνότητες -στις οποίες έχει επιβληθεί με τη βία η τουρκική εθνική ταυτότητα (από τον Κεμάλ)-, οι οποίες όντως είναι αυτόχθονες πληθυσμοί: Ασσύριοι, Κούρδοι, Σύριοι, Κάρες, Λαζοί, Έλληνες και τόσοι άλλοι… Άλλο όμως να παραδεχτούν ότι δεν είναι «Τούρκοι» αλλά εκτουρκισμένοι πληθυσμοί και εντελώς άλλο να προσπαθούν να πείσουν τον πλανήτη ότι οι Τούρκοι είναι αυτόχθονες Μικρασιάτες. Οι γνήσιοι Τούρκοι, όσοι ήταν -μερικές χιλιάδες υποστηρίζουν οι ιστορικοί-, ήρθαν από τη Μογγολία πριν 9 αιώνες και δεν έχουν καμία σχέση με το Αιγαίο, τη Μικρά Ασία και τους αρχαίους πολιτισμούς της περιοχής. Και, φυσικά, οι Τούρκοι δεν είχαν ιδέα από καράβια…

Το αντίγραφο αρχαίου ελληνικού πλοίου, που οι Τούρκοι καπηλεύονται, συμμετείχε σε έκθεση με τίτλο: «Απέναντι. Οι Κυκλάδες και η δυτική Ανατολία κατά την 3η χιλιετία π.Χ.», η οποία προσπαθεί να πείσει για την παρουσία Τούρκων στην περιοχή μας από την αρχαιότητα.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου