Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μείγμα κοινής πολιτικής” αναζήτησε στη Συγγρού η τρόικα


anti-ntp: Συναίνεση,συναίνεση,συναίνεση..Ξεπουλητάδες ενωθείτε..Η όλη ιστορία γίνεται για το ξεπούλημα.Να ενωθούν ΟΛΟΙ,για να ξεπουλήσουν.Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο...
Μία ώρα και ένα τέταρτο, σχεδόν όση ώρα διήρκησε και η χθεσινή συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου, κράτησε η επίσκεψη της τρόικα στη Λεωφόρο Συγγρού.


Τα στελέχη της τριμερούς επιτροπής εστίασαν πάνω στις θέσεις της ΝΔ και κυρίως στις προτάσεις που κατέθεσε στο «Ζάππειο ΙΙ».

Το νέο φορολογικό αποτέλεσε για μια ακόμα φορά το σημείο αιχμής, αφού ενόψει του νέου φορολογικού, απαιτείται συναίνεση.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΟΛΥΜΠΙΑ, το νέο φορολογικό θα περάσει με σημαντικές αλλαγές από τη βουλή, γι’ αυτό τον λόγο η τρόικα επιζητά και τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εκτός συζήτησης δεν έμειναν οι αλλαγές στο δημόσιο, αλλά και στην πορεία των αποκρατικοποιήσεων.

Στην ουσία η τρόικα αναζητά κοινή γραμμή ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για να υπάρξει «μείγμα πολιτικής» και να προχωρήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η χθεσινή συνάντηση Βενιζέλου – Σαμαρά ήταν κεκλεισμένων των θυρών και η νέα συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών με την τρόικα μεταφέρθηκε για μετά τη συνάντηση στη Συγγρού.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου