Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΨΗΣ:Τον Ιούνιο έρχονται δύσκολα μέτρα


Προαναγγελία για τα ιδιαίτερα δύσκολα μέτρα που θα έρθουν τον Ιούνιο βάσει μνημονίου έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής μιλώντας στο Mega.
«Τα μέτρα του Ιουνίου...


 δεν ξέρω αν θα είναι τρισχειρότερα, θα είναι όμως δύσκολα. Πολύ δύσκολα» σημείωσε ο κ. Καψής υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί ξάφνιασμα (ή «κεραμίδα» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε) καθώς έχουν προβλεφθεί από το μνημόνιο.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι τα πρόσθετα μέτρα είναι απολύτως αναγκαία καθώς «θα πρέπει να κλείσει το έλλειμμα», ενώ χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση για την επόμενη κυβέρνηση τη μετάβαση στα πρωτογενή πλεονάσματα.

1 σχόλιο:

  1. ο καψής αφού καταδίκασε μαζί με το Πασόκ ένα ολοκληρο λαό στην πείνα και τη δυστυχία
    έχει το θράσος να μιλάει, δεν μα ς είπε τα περουσιακά του στοιχεία, και πόσα χρήματα έχει στο εξωτερικό. Ηδονίζονται να βλεπουν το Ελληνικό λαό να υποφέρει, να αυτοκτονεί, να πεινάνε τα παιδιά μας στα σχολεία βάζωντας συνεχώς νέα μέτρα. ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΙ ΤΩΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΑΖΟΥΝ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή