Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΚΥΡΙΕ ΝΕΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ;

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΤΕ;...

Στις 6 Απριλίου, λές και το ξέραμε είχαμε ανεβάσει ένα ρεπορτάζ
Αυτό εδώ: http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=808:2012-04-06-12-09-23&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2


 Τίτλος:ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!!!
Γράφαμε τότε:" Μπαίνοντας στο κτίριο του Συμβουλίου Επικρατείας, το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς, είναι η προτομή του ιδρυτή του ανωτέρω δικαστηρίου, ο οποίος είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στο πλάι και δεξιά της προτομής, βγάλαμε αυτήν την φωτογραφία!!
Εμείς αυτή την φορά δεν θα ρωτήσουμε απλώς, τι δουλειά έχουν τέτοια σύμβολα μέσα στο ίδιο το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο, αλλά απαιτούμε , να ξηλωθούν. Τι δουλειά έχουν μασονικά σύμβολα, μέσα στο συμβούλιο της επικρατείας; ΕΕΕ;;;
Κύριε πρόεδρε του συμβουλίου επικρατείας, κύριε Παναγιώτη Πικραμμένε, απαιτούμαι να δώσετε εξηγήσεις".Τώρα που ορκίζεσθε πρωθυπουργός, θα ξηλωθούν κύριε Πικραμένε; Εεεεεε;
Πάρτε και το βιογραφικό του μέλλοντος πρωθυπουργού: Εισηγητής για την έκτακτη εισφορά και κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Να τον χαίρονται.
------------------
Pikramenos
Ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός, o oποίος θα λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Κάρολο Παπούλια, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945.Αποφοίτησε το 1963 από την Γερμανική Σχολή Αθηνών και πέντε χρόνια αργότερα πήρε το πτυχίο του από τη Νομική Σχολή Αθηνών του Καποδιστριακού. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.
Την τετραετία 1969 -1973, δικηγόρησε στην Αθήνα, με εξειδίκευση σε θέματα Ναυτικού Δικαίου. Εργάστηκε το 1972 στο δικηγορικό γραφείο Ince&Co του Λονδίνου, ενώ, δύο χρόνια μετά πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο Paris II, απ' όπου και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο DES de Droit Public.
Το 1976 διορίστηκε, κατόπιν διαγωνισμού, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ως εισηγητής. Πέντε χρόνια αργότερα, προήχθη στον βαθμό του παρέδρου. Παρακολούθησε, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του αδείας, τη διετία 1988-1989, μαθήματα Ευρωπαϊκού Δικαίου στο πανεπιστήμιο Paris II. Το 1993 τον βρίσκει με τον βαθμό του συμβούλου.
Προήχθη σε αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, το 2007 και, δύο χρόνια μετά, δηλαδή τον Ιούλιο του 2009, προήχθη σε πρόεδρο του ίδιου δικαστηρίου. Είναι, παράλληλα, πρόεδρος του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου (ΑΕΔ) και έχει διατελέσει μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών, καθώς και υπηρεσιακών συμβουλίων.
Την τετραετία 2005 -2009, άσκησε, παράλληλα με τα καθήκοντα του δικαστικού λειτουργού και καθήκοντα γενικού διευθυντή της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, θέση από την οποία υπέβαλε παραίτηση, μετά την προαγωγή του σε πρόεδρο του ΣτΕ (2009).
Τη διετία 1991-1993, διετέλεσε σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού, Κ.Μητσοτάκη, σε θέματα δημοσίου δικαίου, ενώ, το χρονικό διάστημα 1990-1991, ήταν μέλος της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής - ΚΕΝΕ.
Διετέλεσε μέλος της ειδικής νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που εκπόνησε το σχέδιο του νόμου 3674/2008 «Ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου διασφάλισης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και άλλες διατάξεις».
Προήδρευσε της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της οδηγίας 2002/58/ΕΚ «για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες» (Ν. 3471/2006 «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/1997»).
Επιπλέον, προήδρευσε της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενσωμάτωση της οδηγίας 2006/24/ΕΚ (σχέδιο νόμου με τίτλο «Διατήρηση δεδομένων που παράγονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με την παροχή διαθέσιμων στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή δημοσίων δικτύων επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 3471/2006»).
Διετέλεσε εισηγητής σε σημαντικές υποθέσεις ενώ, υπό την προεδρία του, έχουν εκδοθεί πολλές αποφάσεις μείζονος σπουδαιότητας. Ειδικότερα, ήταν εισηγητής, μεταξύ άλλων, στις υποθέσεις του δασικού νόμου, της ανέγερσης του Μουσείου της Ακρόπολης, του γηπέδου της ΑΕΚ, ενώ προήδρευσε στις υποθέσεις του Μνημονίου, της έκτακτης εισφοράς, η οποία εισπράχθηκε μέσω της ΔΕΗ, του «Καλλικράτη», κ.λπ.
Αποχωρεί από το δικαστικό σώμα την 30η Ιουνίου του 2012.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου