Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Γέροντας του Αγίου Όρους: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ!


Τα παραπάνω αποκάλυψε ο γέροντας του Αγίου Όρους Ιωάννης ο οποίος έχει προφητικές ικανότητες.
Η αποκάλυψη έγινε στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Αλαφογιάννη και αναφέρεται σε ραγδαίες εξελίξεις και σε πόλεμο στον οποίο θα εμπλακεί και η Ρωσία με κάθοδό της στο Αιγαίο, γεγονός που θα αναγκάσει την Τουρκία να αποσύρει τα στρατεύματά της από το ελληνικό νησί και να επέλθει μεγάλη πολεμική σύρραξη, στην οποία θα εμπλακούν και πολλές άλλες χώρες της ΕΕ.


Οι προφητείες των πατέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας βαίνουν προς την πραγμάτωσή τους.
Ο πατέρας Ιωάννης με τον οποίος προσφάτως συναντήθηκε και συνομίλησε η Κατερίνα Αλαφογιάννη, αποκάλυψε συγκλονιστικά πράγματα. Ιδού:
«Οι Τούρκοι δεν θα εισβάλουν στην Ελλάδα από την Αλεξανδρούπολη. Θα μπουν σε κάποιο νησί. Μόνο εκεί θα μπουν. Όταν θα μπουν όμως η Ελλάδα θα υποφέρει πολύ.   Κι επειδή αυτή η μπόρα θα κρατήσει κάποιους μήνες, ο λαός του τόπου μας θα πεινάσει πολύ. Η αφορμή για να μπουν οι Τούρκοι σε ελληνικό νησί θα είναι τα έξι μίλια της υφαλοκρηπίδας, αυτό που ο Κοσμάς Αιτωλός λέει “εξαμίλια”. Αυτή τη στιγμή οι Τούρκοι έχουν ήδη φτάσει στα έξι μίλια, κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση οξύνεται περισσότερο. Λίγο μετά την απόβαση των Τούρκων στο νησί μας, θα κατέβουν οι Ρώσοι στα Στενά. Αυτοί βέβαια θα έχουν άλλα συμφέρονται αλλά άθελά τους, θα μας βοηθήσουν. Οι Τούρκοι, τότε, για να υπερασπιστούν τα Στενά που έχουν στρατηγική θέση και για αυτούς είναι μείζονος σημασίας, θ’ αποσύρουν τα στρατεύματά τους από το νησί. Τα άλλα κράτη όμως της Ευρώπης, ειδικότερα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και έξι-εφτά ακόμη κράτη της ΕΕ θα δουν πως η Ρωσία θα αποσπάσει κάποια κομμάτια γης και θα θελήσουν κι εκείνοι να πράξουν αναλόγως. Ο καθένας βέβαια θα κυνηγάει τη “μερίδα του λέοντος”. Κατ’ αυτό τον τρόπο θα συμμετάσχουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο αυτό.
Εμείς σαν Ελλάδα δεν θα πάρουμε μέρος, μετά από απόφαση της κυβέρνησης να μην στείλει στρατό. Οι ανθρώπινες απώλειες όμως συνολικά θα είναι ανυπολόγιστες. Η Τουρκία συγκεκριμένα, που αυτή τη στιγμή αριθμεί 75 εκατομμύρια κατοίκους θα έχει τραγικά μεγάλες απώλειες. Θα απομείνει το 1/3 των Τούρκων μετά το πέρας του πολέμου, δηλ. 20 περίπου εκατομμύρια Τούρκοι! Όπως είχε πει προγενέστερα και ο γέροντας Παϊσιος "Η Τουρκία, η καταραμένη φυλή, θα σβήσει όταν κατέβει η ρωσική αρμάδα". 
Τα γεγονότα όμως θα εξελιχθούν υπέρ των Ελλήνων. Την Πόλη θα την πάρει μεν προσωρινά η Ρωσία, αλλά μεταγενέστερα επειδή οι Ευρωπαίοι θα πιέζουν να την δώσει, οι Ρώσοι θα μας “παραδώσουν” την  Κωνσταντινούπολη».
Συγκλονίζουν τα προφητικά αυτά λόγια του γέροντα Ιωάννη. 
Εμείς τα παραθέτουμε με σκεπτικισμό.
 
 πηγή (όλη η προφητεία του γέροντα) indobserver.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου