Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Γιώργος Τράγκας: Να σας πω και ένα «μυστικό»: Ο επίτιμος, ο Μητσοτάκης, πριν από λίγο καιρό, έχει προβλέψει σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ότι τον Οκτώβριο- δηλαδή μετά τις γερμανικές εκλογές- δεν θα έχουμε πρωθυπουργό τον Σαμαρά… Λέτε να ξέρει κάτι παραπάνω;


Θα επιβεβαιωθεί ο …Επίτιμος? Απ’ ότι βλέπω έγινε μεγάλο σούσουρο, με τις προβλέψεις μου και τις σκέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις.
Πριν από λίγο από την πλευρά του Δημήτρη Αβραμόπουλου, πήρα την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν τον αφορούν τα σενάρια αποσταθεροποίησης και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον Σαμαρά. Είναι έξω από τις αρχές του και το ήθος του- λέει χαρακτηριστικά- προσθέτοντας ότι η ειλικρίνεια και η εντιμότητα διατηρούνται στη σχέση του με τον πρωθυπουργό.
Πάντως το δικό μου σενάριο που έγραψα εχτές και προκάλεσε μεγάλο σούσουρο, για τις πολιτικές εξελίξεις, ουσιαστικά φαίνεται να το μην το αποκλείουν και…. άλλοι, αφού όπως είδα πριν από λίγο στις ειδήσεις, είπαν ότι «μπορούμε να πορευτούμε με την ίδια κυβέρνηση και άλλο πρωθυπουργό». (Πρετεντέρης).


Κλείνοντας να σας πω και ένα «μυστικό». Ο επίτιμος, ο Μητσοτάκης, πριν από λίγο καιρό, έχει προβλέψει σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ότι τον Οκτώβριο- δηλαδή μετά τις γερμανικές εκλογές- δεν θα έχουμε πρωθυπουργό τον Σαμαρά… Λέτε να ξέρει κάτι παραπάνω?


Υ.Γ 1: Απόψε το βράδυ ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» θα μεταδοθεί- εκτάκτως- στις 11.45, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Μην χάσετε αυτή την εκπομπή. Έχω καλεσμένους στο 1ο μέρος, στο στούντιο τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιώργο Παρτσαλάκη. Απόψε στον «Ελεύθερο Σκοπευτή», θα δείτε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, το πώς επεβλήθη από το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ η αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες και οι σχέσεις των απριλιανών με τις μυστικές υπηρεσίες των αμερικανών και των ισραηλινών. Για πρώτη φορά βγαίνουν στον «αέρα» αποκλειστικές φωτογραφίες Παπαδόπουλου και Ιωαννίδη με Ισραηλινούς αξιωματούχους και εξέχουσες προσωπικότητες του παγκόσμιου Σιωνισμού. Μην το χάσετε….

Υ.Γ.2: KEEP IN TOUCH… Ραντεβού σήμερα το βράδυ 23.45 στον «Ελεύθερο Σκοπευτή».


ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/giorgostragas?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου