Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ!



Αδέλφια μου Ἐλληνες όπου γής, με πολλή συγκίνηση γράφω αυτές τις γραμμές, με την προτροπή αγαπημένου μου αδελφού, για το ξεκίνημα μιάς αληθινής επανάστασης, της επανάστασης της καρδιάς μας, εναντίον των λύκων της νέας εποχής, των λύκων της νέας τάξης, των δαιμονιωδών τραπεζιτών και...
κάθε οργάνου του διεθνούς σιωνισμού.


Η επανάσταση της καρδιάς μας θα εκδηλωθεί με το υπερόπλο που διαθέτει η ανθρώπινη υπόσταση, απέναντι στους εχθρούς της, που θέλουν να της αφαιρέσουν το θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας και της αυτεξουσίου εκφράσεως και ενεργείας μέσα στην ζωή.

Και το υπερόπλο αυτό είναι η ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!
Η προσευχή είναι όπλο νοερό και για τούτο είναι απρόσβλητο!!!

Ο άγιοι γέροντες Πορφύριος και Παΐσιος, όταν εβρίσκοντο αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα, συνιστούσαν ομαδική προσευχή, των ιδίων, του έχοντος το πρόβλημα και όσων φίλων ή συγγενών είχαν την διάθεση να βοηθήσουν.

Πνευματικοπαίδι του αγ. γέροντος Πορφυρίου θυμάται:

"Έλεγε o αγ. γέρων Πορφύριος, ότι πρέπει να συνεννοούμαστε, να προσευχόμαστε μαζί. Αυτό μου τόνισε πολλές φορές.
Η προσευχή πρέπει να είναι κοινή".

Είχε πεί ο αγ. γέροντας Παΐσιος:

"Δὲν εἶναι ὅτι ἡ σωτηρία τῆς Ἑλλάδας κρεμάστηκε ἀπὸ τὸ κομποσχοίνι σου, ἀλλὰ τὸ νὰ σκέφτεσαι συνέχεια τὴν δυσκολία ποὺ περνάει ἡ Ἑλλάδα σημαίνει ὅτι πονᾶς τὴν πατρίδα καὶ ζητᾶς τὴν ἐπέμβαση τοῦ Θεοῦ, ὁ Ὁποῖος εἶναι ὁ μόνος ποὺ μπορεῖ νὰ βοηθήσει...
Ἦρθε ὁ καιρὸς νὰ πολεμήση τὸ καλὸ μὲ τὸ κακό, γιατί τὴν παρανομία τὴν ἔχουν κάνει νόμο καὶ τὴν ἁμαρτία μόδα. Ὅταν ὅμως δεῖτε συμφορὲς στὴν Ἑλλάδα, τὸ κράτος νὰ βγάζη παλαβοὺς νόμους καὶ νὰ ὑπάρχη γενικὴ ἀστάθεια, μὴ φοβηθῆτε, θὰ βοηθήση ὁ Θεός".

Aπό το βιβλίο “Λόγοι Γέροντος Παισίου, τόμος ΣΤ, περί προσευχής” (σ.31-32).

Τώρα που η πατρίδα μας, όπως προέβλεψε ο αγ. γέροντας σαν να ήταν παρών, στενάζει χτυπημένη από τους λύκους της νεας εποχής, νοερώς όλοι οι άγιοι γέροντες Πορφύριος, Παΐσιος, Ιάκωβος, Ιωσήφ, Σοφρώνιος, Ευμένιος, Αμβρόσιος, Ευμένιος (της Κρήτης), Ισαάκ, Αντώνιος, Βησσαρίων και Σίμων , αλλά και πλήθος άλλων γνωστών και ανωνύμων εν ζωή αγίων γερόντων, όπως η ανώνυμη γερόντισσα προ ημερών, με πόνο μας προτρέπουν:

ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ
Και ο Θεός όταν θα δεί τα παιδιά της Ελλάδας γονατισμένα, να του ζητάνε την ελευθερία της πατρίδας τους, θα λυγίσει και θα μας λυτρώσει από τους εχθρούς.

Αρχίζουμε λοιπόν από σημερα

καθε βράδυ στις 10 μ.μ. έστω για 5 λεπτά
κοινή προσευχή σε όλη την Ελλάδα . ΄

Ευχόμαστε η διοίκηση της Εκκλησίας να άδράξει αυτό το υπερόπλο της προσευχής στα έμπειρα χέρια της και καθιερώνοντας την κοινή προσευχή με ολονυκτία, έστω μια φορά την εβδομάδα , να κατευθύνει τα πυρά της εναντίον των λύκων της νέας εποχής, ματαιώνοντας τα σχέδιά τους για υποδούλωση των εθνών, με πρώτο το έθνος των Ελλήνων.


http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/06/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου