Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Έρχεται ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!! VIDEO...Πότε εμφανίστηκε μπροστά σε 6 χιλιάδες ανθρώπους;;;

Η καταραμένη Εβραική φυλή έχει αλώσει τα πλοκάμια της και ελέγχει όλον τον Πλανήτη Γή αυτήν την στιγμή!Ελέγχει τις Ηγεσίες και τις... Κυβερνήσεις ανά τον Κόσμο και προετοιμάζει τον ερχομό του Ψευτοχριστού δηλαδή του Αντιχρίστου! Ήδη παρουσιάζουν φανερά πλέον το στέμα του και την στολή του και ανακοινώνουν ότι έρχεται ο μέγας ειρηνοποιός του κόσμου τούτου!!!
Ήδη παρουσιάζουν φανερά πλέον το στέμα του και την στολή του και ανακοινώνουν ότι έρχεται ο μέγας ειρηνοποιός του κόσμου τούτου!!!



Έχουν παντού τους "πιστούς" τους οι οποίοι ειναι μασόνοι και σατανιστές,πιστεύουν στον εωσφόρο και μέσω αιρέσεων,μέσω σατανικών μηνυμάτων σε διαφημίσεις,σε τραγούδια,σε κιν/κες ταινίες, έχουν μολύνει πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού των ανθρώπων!

Εχει εξαπλωθεί και στην Χώρα μας δυστυχώς η Εβραική σατανολατρεία!Είναι γνωστό σε όλους μας πλέον,ότι υπάρχουν μασονικές στοές όπου γίνονται επικλήσεις στον εωσφόρο,μαύρη μαγεία μύηση στον σατανά και ανθρωποθυσίες!

Σε μία συγκέντρωση των Εβραίων σατανιστών στο Ναιρόμπι της Κένυα,όπου "αρχηγός" τους ήταν η Μαίρη Ακάτσα,αυτοονομαζόμενη "πνευματική θεραπεύτρια" και ανάμεσα σε 6.000 ανθρώπους, συνέβη το εξής!!!


Η Ακάτσα είπε ότι είδε ένα άστρο παράξενο στον ουρανό και ότι αυτό είναι μήνυμα!!!Ότι θα παρουσιαστεί κάποιος πολύ σημαντικός καλεσμένος!!!


Πραγματικά σε λίγα λεπτά,ένας άνδρας με λευκό χιτώνα και μαύρη γενειάδα,εμφανίστηκε από το πουθενά!!!Ήταν πανέμορφος κι ένα εκτυφλωτικό φώς υπήρχε πάνω από το κεφάλι του και όλο του το σώμα!!!Τους είπε ότι είναι ο "ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ"!!!

Η Ακάτσα κλαίγοντας έλεγε ότι 20 ανάπηροι περπάτησαν και φώναζε!!!"ΙΗΣΟΥ ΠΛΥΝΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ,ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ",ενώ το πλήθος γονάτιζε και προσευχόταν κι αυτός αφού τους "ευλόγησε" άρχισε ξαφνικά να περπατά και να χάνεται στον ουρανό!!!

Το θηρίο της Αποκάλυψης,ο ψευτοπροφήτης ο έχων κέρατα,είναι Η Εβραική φυλή που προετοιμάζει ήδη τον ερχομό του Αντιχρίστου του Α΄θηρίου που θα παρουσιαστεί ως ο αναμενόμενος "ΜΕΣΣΙΑΣ" για τους Εβραίους,ως ο "ΙΜΑΜ ΜΑΧΔΙ" για τους Μουσουλμάνους,ως ο 5ος "ΒΟΥΔΑΣ" για τους Βουδιστές,ή ως ο "ΚΡΙΣΝΑ"για τους Ινδουιστές!!!

Ο Αντίχριστος που αυτοαποκαλείται "ΜΕΤΡΕΓΙΑ" αναγνωρίζει ως δικά του όλα τα παραπάνω ονόματα!!!Θα κάνει θαύματα μέχρι και νεκρούς θα "αναστήσει" και θα πλανηθούν πολλοί άνθρωποι!
Κανείς δεν θα γίνει δεκτός και δεν θα ζήσει αν δεν δεχτεί τον Αντίχριστο ως "Θεό" και δεν λάβει το σφράγισμα του θηρίου!!!Το 666!!! ΔΕΙΤΕ


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου