Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Πανικός στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ μετά την επίσκεψη του μεσιέ Αντουάν


Αξιωματούχος Λευκού Οίκου στο CNN: ”…’Οτι χειρότερο φοβόμασταν συνέβηκε: Γίναμε Ελλάδα…”
”SamarasGate” στην Ουάσιγκτον, ανάστατες οι Υπηρεσίες Ασφαλείας ΗΠΑ”Πανικός” στην αμερικάνικη πρωτεύουσα, μετά τις αποκαλύψεις των ”μυστικών” διαλόγων Ομπάμα-Σαμαρά (στην συνάντησή τους, 8 Αυγούστου ’13), από ΜΜΕ στην Ελλάδα, με πρωτοπόρα την ”Καθημερινή της Κυριακής”, στην έκδοσή της 11ης Αυγούστου ’13.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, που ”θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του”, μας δήλωσε ότι ”κορυφαίοι δημοσιογράφοι μνημονιακών ΜΜΕ των Αθηνών, δυστυχώς γιά εμάς, κατάφεραν να μας κάνουν να φαινόμαστε απελπιστικά μικροί και ανίκανοι. ‘Οτι χειρότερο φοβόμασταν συνέβηκε: Γίναμε Ελλάδα”.


- Σύμφωνα με όσα μετάδωσε το CNN, πρωί Κυριακής τοπική ώρα, οι Μυστικές (και φανερές) Υπηρεσίες των ΗΠΑ, προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν ένα email κάποιου G. Mouroutis, που έστειλε από τον κήπο του Λευκού Οίκου, σε δύο παραλήπτες στην Αθήνα, τον ”Αlexis” και τον ”Mr. Babis”, που έγραφε ”Μνημόνιο ζεις, εσύ μας οδηγείς”. Πιστεύουν ότι το email έχει άμεση σχέση με το ”SamarasGate”, όπως κωδικά ονόμασαν το μεγάλο σκάνδαλο…
Oι μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, ψάχνουν απεγνωσμένα να ανακαλύψουν ΠΩΣ τα ”σαίνια” των ελληνικών (μνημονιακών) ΜΜΕ, ”τρύπωσαν” μέσα στο Οβάλ Γραφείο και δημοσίευσαν τους ”απόρρητους” διαλόγους των δύο ηγετών, βάζοντας πάλι την ελληνική δημοσιογραφία στην κορυφή της παγκόσμιας ενημέρωσης και αξιοπιστίας. 

Είναι η δεύτερη φορά που (μνημονιακά) έντυπα ΜΜΕ της Αθήνας, κάνουν υπερήφανη την Ελλάδα. Η πρώτη φορά ήταν, όταν πριν λίγα χρόνια περιέγραψαν με λεπτομέρειες -21 Ιουνίου 2009- όσα ειπώθηκαν στο ”Μέγαρο Μαξίμου” μεταξύ των πρωθυπουργών Κ. Καραμανλή και Ρ. Ερντογάν, άσχετα αν ο Τούρκος πρωθυπουργός ανάβαλε την επίσκεψή του στην Αθήνα την τελευταία στιιγμή. ”Πηγές” του Λευκού Οίκου και ”κύκλοι” των Υπηρεσιών Ασφαλείας, τόνισαν ότι ”θα πέσουν κεφάλια”. ‘Οπως ήταν φυσικό, το ζήτημα αποτελεί πρώτο θέμα -σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστου 2013- σε όλα τα ΜΜΕ ΗΠΑ.

Πηγή: www.kalami.net & olympia


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου