Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ’73! ΜΝΗΜΕΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ


 συλλήψεις βουλευτών
Αυτού του τύπου οι συλλήψεις βουλευτών, όχι μόνο δείχνουν τον πανικό της διαπλεκόμενης τοκογλυφικής τροϊκανής δωσίλογης κατοχικής χούντας αλλά, αναδεύουν τις μνήμες της 21ης Απριλίου του 1967.
Το ότι το σκηνικό είναι πλήρως στημένο, δεν είναι για να το συζητάμε. Από την επομένη της δολοφονίας προβλήθηκαν τόνοι υλικού για την Χ.Α., να το εμπεδώσει και η τελευταία γιαγιά στο χωριό, ενώ η Βαλλιάνου, η Μάνδρου και η Φασουλάκη είναι ζήτημα αν κοιμήθηκαν 3-4 ώρες τα τελευταία 24ωρα. Το ότι οι εξελίξεις υπαγορεύονται από εκεί που παίρνουν εντολές και οι δανειστές, φαίνεται αρκετά καθαρά (βλ. την “ευρωαγανάκτιση”, τον “αντιρατσιστικό”, …) Στην παρούσα φάση λοιπόν, πέρα από την πόλωση και τον αντιπερισπασμό (που και τα παιδιά το έχουν καταλάβει ότι είναι στόχος) θα πρέπει να δούμε αν έχει αποφασιστεί η κατεδάφιση της Χ.Α. -προφανώς από τους ιδρυτές της- επειδή το θέμα δεν τράβηξε σε ψήφους όσο το υπολόγιζαν, αν απλώς πάμε σε κατευθυνόμενη ένταση, ή αν μετρώνται οι αντιδράσεις, επειδή δεν έχει αποφασιστεί σε λεπτομέρειες το τελειωτικό σχέδιο δράσης).
Η ψυχραιμία αποτελεί απαραίτητο, άριστο σύμμαχο και οι όροι “χούντα”, “κοινοβουλευτισμός”, “δημοκρατία”, “διάκριση εξουσιών”, “τρομοκρατία”, “σύνταγμα”… γίνονται όλο και πιο θολοί… Για παράδειγμα, μόλις χθές ένα από τα δεκάδες κερασάκια της τούρτας έλεγε ότι η νομοθεσία των μαζικών απολύσεων εξευρωπαΐζεται (!), ένα άλλο ότι οι επιστήμονες του ΟΗΕ για πρώτη φορά με τέτοια βεβαιότητα μιλούν για την υπερθέρμανση του πλανήτη ως αιτία της ανθρώπινης συμπεριφοράς (!!), ενώ ο Γάλλος ογκολόγος David Khayat έκλαιγε σχεδόν, επειδή η Γαλλία στερείται μιας Μαριάννας Βαρδινογιάννη (!!!).

πηγή: vimasaronikou.wordpress.com

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου