Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ρεπούση & Μπουτάρης οι συνεχιστές της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου & της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους του Αλ. Κοκκινιδη

Όταν η Πολιτεία δεν αγωνίζεται πραγματικά και παραγκωνίζει την αλήθεια βάζοντας την στο περιθώριο, στην ουσία παραγκωνίζει και βάζει στο περιθώριο την ίδια της την Ιστορία.
Έτσι βρίσκουν ευκαιρία και εμφανίζονται δήθεν Έλληνες, με ύποπτους και επικίνδυνους σκοπούς,για να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.
Και αντί η Πολιτεία και ο Λαός να απομακρύνει και να εξαφανίσει αυτούς που αποδομούν την Ελλάδα και την Ιστορία της παραποιώντας και παραχαράσσοντας την, τους θρέφουν μέσα στα ίδια τους τα σπλάχνα, αφήνοντας τους να ασελγούν στην Ιστορία, στην Παιδεία, στον Πολιτισμό και στον Ελληνισμό. 

Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας είναι μια πραγματικότητα  και την πραγματικότητα δεν μπορεί κάνεις να την εξαφανίσει ούτε και να την αμφισβητήσει.

Η Ιστορία την έχει καταγράψει και αυτοί που δεν παραδέχονται ότι την έπραξαν είναι επικίνδυνοι να επαναλάβουν παρόμοιο έγκλημα και όσοι αρνούνται να την αναγνωρίσουν είναι συνένοχοι με αυτούς που το διέπραξαν.
Αυτοί που στο όνομα της Δημοκρατίας αρνούνται και παραποιούν αυτήν την πραγματικότητα της Ιστορίας,αποκρύπτοντας την αλήθεια και  μεταλλάσσοντας και διαστρέφοντας την,είναι Παραχαράκτες της Ιστορίας και Προδότες της ίδιας της Ιστορίας, του Λαού, της Πατρίδος και του Έθνους που προσβάλλουν, από όπου και αν προέρχονται,όποια καταγωγή και αν έχουν, όπου και αν ανήκουν και όποια Εθνικότητα και αν έχουν.
Είτε τα ονόματα τους είναι Ρεπούσηδες, Μπουτάρηδες τώρα, Τρεμόπουλοι, Μανδραβέληδες, Μπίστηδες και Θεωδωρίδες παλαιότερα, είτε είναι τούρκικα, είτε είναι άλλης φυλής και όποια συμφέροντα και σκοπούς και αν υπηρετούν !

Πόσο μάλλον αν είναι «Έλληνες» και ειδικά εκλεγμένοι εκπρόσωποι των Ελλήνων είτε στο κοινοβούλιο, είτε σε Θεσμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είτε επιστήμονες, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, συγγραφείς και άλλοι τέτοιοι εντεταλμένοι Παραχαράκτες και Προδότες.

Αρνούνται την Γενοκτονία, δεν την αναγνωρίζουν, δεν την αποδέχονται, υποστηρίζουν αυτούς που την διέπραξαν, έχουν αντίθετη γνώμη ? Τότε δεν αναγνωρίζουν την Ιστορία της Ελλάδος άρα δεν αναγνωρίζουν την ίδια την Ελλάδα!
Αυτοί που την διέπραξαν και δεν το παραδέχονται, αυτοί που αρνούνται την Αναγνώριση της και αυτοί που με τεχνάσματα την αποκρύπτουν, την παραποιούν και την μεταλλάσουν υποστηρίζοντας τους ενόχους, είναι το ίδιο συνένοχοι με αυτούς!
Αυτοί είναι οι σύγχρονοι συνεχιστές αυτής της Γενοκτονίας.

Αυτοί που ονομάζουν συνωστισμό τις σφαγές ανθρώπων, απελευθερωτές τους χασάπηδες ανθρώπων και ότι ο Ελληνισμός δεν υπήρξε θύμα γενικότερα στην ιστορία παράλληλα με αυτούς που γράφουν με απαξίωση για την Γενοκτονία, με αυτούς που ισχυρίζονται ότι ανάλογα έπραξαν και οι Πόντιοι απέναντι στους Τούρκους, με αυτούς που θεωρούν υπερβολή την λέξη Γενοκτονία και ταυτόχρονα με αυτούς που θέλουν να δοξάζουν και να τιμούν αυτούς τους χασάπηδες της ανθρωπότητας, τις σφαγές τους και τις βαρβαρότητες τους,με μνημεία και ονόματα οδών, το ελάχιστο που διαπράττουν είναι Προσβολή και Συκοφαντία και το ανώτατο,ΕΓΚΛΗΜΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας είναι η  Γενοκτονία των Ποντίων και σε πολλά κράτη η Άρνηση της αποτελεί Ποινικό Αδίκημα και τιμωρείται άμεσα.
Κάτι τέτοιοι λοιπόν και του είδους τους «Έλληνες», μαζί με τους υποστηρικτές τους πρέπει να αποκλείονται από όλους ως επικίνδυνοι για την Ελλάδα, τους Έλληνες και την Ιστορία μας.
Οι παραπάνω κύριοι και η κυρία δεν είναι τυχαίοι. Ανήκουν σε κόμματα και παρατάξεις και κατέχουν πόστα καίρια που τους καθιστούν επικίνδυνους για την Ελλάδα και την Ιστορία της.
Είτε έχουν την εύνοια του ΠΑΣΟΚ άλλες φορές, είτε έχουν την στήριξη του για να εκλεγούν,είτε είναι υποψήφιοι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, είτε ανήκουν σε οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, κάποιοι από αυτούς συνεχίζουν να κατέχουν Θεσμικά πόστα ή είναι διορισμένοι – βολεμένοι σε θέσεις κυβερνητικές ή των ΜΜΕ ή ζητούν την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου για να καταλάβουν την Εξουσία και να συνεχίσουν το βρώμικο έργο τους.
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο καταδικάζονται και όλοι όσοι έχουν τις ίδιες απόψεις και ανήκουν και σε άλλα κόμματα και πολιτικούς χώρους!

Όταν μάλιστα αυτοί που τα υποστηρίζουν είναι Αιρετοί και Θεσμικά εκλεγμένοι και έχουν την μεγάλη ευθύνη για την μετάδοση της αλήθειας,των γεγονότων της και της πραγματικότητας της Ιστορίας μας σε βιβλία για την εκπαίδευση και την παιδεία των παιδιών μας και μεταγενέστερων γενεών,το λάθος είναι τραγικό και ολέθριο!
Όταν ήδη θρηνούμε 353.000 θύματα από την συγκεκριμένη Γενοκτονία και πόσες άλλες χαμένες ψυχές από τους Γερμανούς στο Δίστομο,στους Πύργους, στα Σέρβια, στην Κλεισούρα,στο Μεσόβουνο και σε κάθε γωνιά της Ελλάδος δεν δικαιολογούνται τέτοιες εκφράσεις και τέτοιες πράξεις.

Αν η Ρεπουση με την λέξη «συνωστισμό» ή την αντικατάσταση της λέξης αυτής με το «συγκεντρώνονταν» ήθελε να γράψει την Ιστορία της Ελλάδος και των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας,τότε πρέπει να ξέρει πως τα πτυχία της δεν είναι του επιπέδου αυτού αλλά για κουτσομπολίστικα περιοδικά,όπου γράφουν για συνωστισμούς και συγκεντρώσεις σε πάρτι Life Style και πασαρέλες ή στην καλύτερη για παρελάσεις και συνωστισμούς και συγκεντρώσεις σε συναυλίες, σε Σταθμούς λεωφορείων,Τρένων και σε Λιμάνια για να πάρουν εισιτήρια αναψυχής.
Μάλλον αυτή στους συνωστισμούς και στις συγκεντρώσεις που συμμετέχει διαδικτυακά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο με μαζικές «συνουσίες» για Πολιτικές, Πνευματικές και Οθωμανικές καταστάσεις,τις έχει μπερδέψει με τις Γενοκτονίες.
Ας αφήσει λοιπόν τις προσωπικές απόψεις και γνώμες της για το σπίτι της,όπως και τα γούστα και τις διαστροφές της για το «κρεβάτι» της.
Για τον Μπουταρη,μάλλον είναι του δόγματος In Vino Veritas (Στον οίνο βρίσκεται η «αλήθεια».
Όσοι άλλοι δεν την αναγνωρίζουν και ιδιαίτερα αυτοί για τους οποίους γίνεται αναφορά στα ονόματα τους να σταματήσουν να εγκληματούν.

Όσο για την ανακοίνωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν καλύπτει ούτε αναιρεί τις πράξεις και τα λεγόμενα της Ρεπούση, αλλά και η ανακοίνωση της ίδιας για τον σεβασμό της στην Μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι περισσότερο υποκριτική παρά αληθινή και δεδομένη, λαμβάνοντας υπόψη της δηλώσεις, τις απόψεις της και τις ατυχείς δήθεν πράξεις τις για την συγγραφή του βιβλίου της Ιστορίας της ΣΤ΄ Τάξης Δημοτικού όπου ήταν υπεύθυνη.

Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και τη Μικράς Ασίας δεν είναι η μοναδική και έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Τα ίδια ισχύουν για κάθε Γενοκτονία, για καθέναν που την διαπράττει και για καθέναν που την υποστηρίζει, την αποκρύπτει την παραποιεί, την παραχαράσσει, την αρνείται, την διαστρέφει, είτε είναι των Ασσύριων, είτε είναι των Αρμενίων, είτε είναι των Ποντίων, είτε είναι των Εβραίων, είτε είναι οποιαδήποτε άλλου Λαού όπου και αν γίνονται, είτε ονομάζονται εκκαθαρίσεις ή εκτοπίσεις πληθυσμών για λόγους κατακτήσεων, φυλετικούς, θρησκευτικούς, οικονομικούς (Μουσουλμάνοι, Ορθόδοξοι,  Κούρδοι, Σερβία, Κόσσοβο, Λιβύη, Συρία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Ιράν, Πακιστάν, Βιετνάμ, Αφρική και πάρα πολλά άλλα) ! Αυτά όλα ονομάζονται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας !!!
Δεν είναι φτάνει μόνο η δήλωση του προέδρου της ΠΟΕ κυρίου Γιώργου Παρχαρίδη(Πόντιοι εναντίον Μπουτάρη για την πλατεία (http://epontos.blogspot.gr/2012/05/blog-post_9028.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+E-pontos+%28e-Pontos%29 ),
Πολύ καλό το άρθρο του Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και υποψήφιου Βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Θεοδωρίδη (Το βαθύτερο νόημα της 19ης Μαΐου http://epontos.blogspot.gr/2012/05/19_7128.html ).
Και είναι επίσης αξιόλογες οι αντιδράσεις και οι καταγγελίες πολιτών όπως της Λένας Πετρίδη (Πώς μπορεί μια βουλευτής (η κυρία Ρεπούση) να εξοργίσει τόσο κόσμο; http://kozanionline.blogspot.gr/2012/05/blog-post_7730.html ),
του Αναστάσιου Καζαντζιδη (Η απάντηση των Ποντίων στην προκλητική ασέβεια της Ρεπούση ήταν άμεση... http://katinapoume.blogspot.gr/2012/05/blog-post_3283.html ),
του Παναγιώτη Ιασωνίδη (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ προς Γιάννη Μπουτάρη Δήμαρχο Θεσσαλονίκης(δυστυχώς και ατυχώς)http://www.facebook.com/Matsouketes/posts/10150914892507158 ),του Θεοφιλου Κοτσίδη (Ένας "Μπουτάρης" ενώνει! http://epontos.blogspot.gr/2012/05/blog-post_5007.html ),
του Κωνσταντίνου Φωτιάδη (Δεύτερο κρούσμα αντιποντιακού παραληρήματος - Από το Νίκο Μπίστη στο Νάσο Θεοδωρίδη. http://epontos.blogspot.gr/2011/06/blog-post_5192.html ) και
(Που κι νουνίζ όντες κάθεται, θαμάσκεται όντες σκούται http://epontos.blogspot.gr/2012/04/blog-post_3992.html )  και τον αγώνα του http://epontos.blogspot.gr/  και όλων των υπόλοιπων.

Έχοντας ηθικό χρέος, για λόγους αρχών και αξιών και για  λόγους συνείδησης να κάνω και εγώ κάτι ανάλογο ως Απόγονος Ποντίων που επιβίωσαν από την Γενοκτονία και αποδέκτης μαρτυριών και κάτοχος χειρόγραφων και αποδείξεων αυτής της εγκληματικής πράξης.

Οι θέσεις της άλλης πλευράς είναι γνωστές για ευνόητους λόγους και δεν χρειάζεται να τις αναφέρω γιατί εκτός από ψευδής είναι και αισχρές !

Το κείμενο δημοσιεύεται 12 – 06 – 2012, ένα μήνα μετά την Ημέρα Μνήμης για 2 λόγους :
1ον για λόγους των επαναληπτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου, γιατί πρέπει όλοι οι Έλληνες να γνωρίζουν και να θυμούνται πάντα με ποιους έχουν να κάνουν διότι οι παραχαράκτες αυτοί εκπροσωπούν κόμματα και στην συνέχεια θα εκπροσωπήσουν τον Ελληνικό Λαό και την Ιστορία του, οπότε θα πρέπει να ξέρουμε τι εκφράζουν και ποιους ψηφίζουμε και γιατί !
2ον για λόγους αναμονής κάποιας πιο σκληρής απάντησης – αντίδρασης σε όλους αυτούς και συγκεκριμένα Ρεπουση – Μπουταρη, από Κόμματα – Βουλευτές και από την ΠΟΕ (Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας) ή την ΠΟΠΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων) και άλλους αρμόδιους για το θέμα.

    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ  ΤΗΣ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ  ΤΩΝ  ΠΟΝΤΙΩΝ 
19 ΜΑΙΟΥ 2012 ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ από τους Τούρκους 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου