Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Οι Ρώσοι στη μάχη κατά της παγκοσμιοποίησης



Οι αρχές ασφάλειας στη Μόσχα έκλεισαν μια αποθήκη συλλαμβάνοντας περί τους 1200 μετανάστες ύστερα από επεισόδια που σημειώθηκαν στο προάστιο Biryulyovo όπου ένας νεαρός Ρώσος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μετανάστη, όταν προσπάθησε να προστέψει τη φίλη του από απόπειρα βιασμού.

Στην επιδρομή της ρωσικής αστυνομίας στην αποθήκη όπου...
διέμεναν οι παράνομοι μετανάστες βρέθηκαν ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν γεμάτο με όπλα και χρήματα Την Κυριακή και εξαιτίας της δολοφονίας του νεαρού Ρώσου πραγματοποιήθηκαν μαζικές διαδηλώσεις στην περιοχή από Ρώσους οι όποιοι διαμαρτύρονταν για την παρουσία των μεταναστών εκεί.

Πλήθος από κατοίκους της περιοχής βγήκε στους δρόμους διαμαρτυρόμενο στη δολοφονία του 25 νεαρού Μοσχοβίτη. Οι κάτοικοι στην περιοχή είχαν προειδοποιήσει και στο παρελθόν  τις αρχές της Μόσχας για την αποθήκη κάνοντας καταγγελίες για παράνομες δραστηριότητες αργά το βράδυ, θόρυβο από φορτηγά οχήματα, υ6ψηλά επίπεδα εγκληματικότητας αλλά και για μετανάστες οι οποίοι νοικιάζουν διαμερίσματα στην περιοχή, μόνο και μόνο για να μετατρέπουν αργότερα σε κοινόβια και εστίες εγκλήματος και μολύνσεων. Μάλιστα όπως αναφέρουν μετά τις 11 το βράδυ είναι σχεδόν αδύνατο να συναντήσει κανείς στο δρόμο Ρώσο πολίτη.

Τα αιτήματα των κατοίκων είναι οι αρχές να συλλάβουν το δολοφόνο του 25χρονου, το κλείσιμο της αποθήκης, (η οποία είναι αποθήκη νωπών προϊόντων) και την τιμωρία των δημοτικών υπευθύνων και των αστυνομικών της περιοχής οι οποίοι άφησαν να εξελιχθεί η κατάσταση έτσι στην περιοχή.

Μια γυναίκα η οποία μίλησε στα ρωσικά ΜΜΕ και είναι νκάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι τα προβλήματα πηγάζουν από το γεγονός ότι οι μετανάστες απειλούν τους ντόπιους κατοίκους.

«Είναι αυτοί φιλοξενούμενοι; Μάλλον όχι. Εμείς είμαστε οι φιλοξενούμενοι και αυτοί είναι οι ντόπιοι» είπε.

Από τις ταραχές που πραγματοποιήθηκαν στη Μόσχα με διαδηλώσεις εναντίον των μεταναστών τραυματίστηκαν τουλάχιστον 23 άτομα.

Το θέμα των λαθρομεταναστών (σουνίτες ισλαμιστές κατά μεγάλη πλειοψηφία απ΄πο τις δημοκρατίες του Καυκάσου) έχει πάρει και στη Ρωσία ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Όπως αναφέρεται πολλοί εξ αυτών προτιμούν την Ευρώπη και βρίσκονται στη Ρωσία για να ανακαλύψουν τρόπο να περάσουν στις χώρες της ΕΕ. Η Ελλάδα είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις καθώς μπορούν εύκολα με πλαστά χαρτιά να περάσουν τα σύνορα ενώ οι έλεγχοι στη χώρα αυτή είναι από ελλιπείς έως ελάχιστοι.

Τουλάχιστον στη Ρωσία υπάρχουν ακόμη «αντισώματα» στην κοινωνία η οποία φαίνεται πως αντιδρά σημάδι υγιούς συμπεριφοράς. Αντίθετα στην Ελλάδα κάθε αντίσταση έχει καταπέσει με τους Έλληνες απλά να υπομένουν  υπομονετικά τη μοίρα που τους επιφυλάσσει η παγκοσμιοποίηση και η ΝΤΠ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου