Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

STRANGER: Η παράσταση των 168 ωρών ξεκινά....


Θα έλεγα ότι στην πρώτη φάση του θεάτρου τσίρκου μας μάλλον θα δούμε ...ένα μεγάλο σεισμό ... μια μεγάλη ανατροπή ... μια μεγάλη βουτιά .... και ένα τρομαγμένο βλέμμα !

Το έργο στην πρώτη περίοδο αυτή θα προσπαθήσει να είναι ψυχολογικό θρίλερ άλλα μάλλον ο σκηνοθέτης αν και θα αφήσει να εννοηθούν τα φοβικά στοιχεία θα αφήσει την δυνατή πλοκή να εξελιχτεί στην δεύτερη περίοδο των 168 ωρών !

Μετά το διάλειμμα λοιπόν το ποπ-κορν την σάμαλι ο τηλεθεατής θα απόλαυση την αίσθηση της απόφασης , μιας απόφασης που θα κλίνεται να πάρει ο ίδιος η οι ηγεμόνες του! Μια απόφαση δύσκολη άλλα πάντα για το "καλό" του ! Πόσους θα έχει καταφέρει ο σκηνοθέτης να πείσει ότι το έργο ήταν μια αληθινή ιστορία; Πόσοι θα επηρεαστούν και θα το "ζήσουν" σαν αληθινή ιστορία;

Τα εφέ θα έχουν την κυριότερη θέση σε όλο το εγχείρημα , εφέ ψυχολογικά ,έντονα, πληροφοριακά ,συντονισμένα σε εξέλιξη και μπιτ ώστε να βομβαρδίσουν την συνείδηση έτσι που να πειστεί ... Η πληροφορία και τα πρακτορακια της θα κάνουν την δουλειά τους τέλεια!

Το τετράγωνο μαγικό κουτάκι θα γεμίσει παράθυρα από άβουλες μαριονέτες οι οποίες δεν θα μιλούν επειδή γνωρίζουν άλλα θα παπαγαλίζουν ότι τους είπαν...άλλα οι ίδιοι θα έχουν το ύφος του γκουρού ...του φέροντα την αλήθεια!!

Ο ήχος παραγωγής φανταστικός , επεξεργασία για όσκαρ , φωνές με ένταση και άγχος ..κάθε μπιτ μελετημένο , ηδη το ακούω...πα πα παμ ..παπα παμ ..παμπαμ παμ...κατεβαίνουν οι πληροφορίες !

Τα μάτια το μακιγιάζ το ύφος του εγρηγορου ...φανταστικό πλάνο!

Ποιοι από τα παράθυρα θα έχουν ποιο πολύ δίκιο..οι γραβατωμένοι ..οι αυτοί που θα ξεσπούν σε φωνές, σε ύβρεις , σε κατάρες ;

Κάπου εδώ όλοι θα αναζητούν το θαύμα , η αναμονή θα ανεβάσει την λίμπιντο , η αδρεναλίνη της ανασφάλειας θα κορυφωθεί ..και ναι το θαύμα θα γίνει ....αληθινό η όχι ..το τέλος της παράστασης που αφήνει ένα κενό να αιωρείται ..πως έγινε αυτό το θαύμα ! Ας γυρίσουμε ξανά στην καθημερινότητα μας ....μπεεεεε!

..έτσι ξύπνησα με αυτόν τον ήχο... περίεργο όνειρο ...είχα να δω αυτό τον κύριο που ανέλυε ταινίες στην ερτ ..αυτόν με το μουστάκι εδώ και 20 χρόνια....πως μου ήρθε τώρα αυτό; Τι περίεργη ταινία ....168 ώρες ..ωραίος τίτλος ...άλλα το πρώτο μόνο μέρος 168 ....γιατί δεν την ονόμασαν 336 ;

Ίσως γιατί το 336 να κρύβει ότι δεν πρέπει να δούμε....!


Stranger ....σαμαλιιι,λιοσποροοοος, πασατεεεεεμποοοοοςςςς ...!!!

ΠΗΓΗ

Related Posts :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου