Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Μαθήτρια ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στον υφυπουργό Μεταφορών -Tα δάκρυα που προκάλεσαν αμηχανία [ΒΙΝΤΕΟ]


Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα δάκρυα μίας μαθήτριας, η οποία εκδήλωσε, ίσως με τον πιο εμφατικό τρόπο, την απόγνωσή της για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Παιδείας.

Η μαθήτρια ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλο, υποστηρίζοντας πως ...


παρατηρούνται ελλείψεις εκπαιδευτικών σε βασικά μαθήματα.

Η σκηνή διαδραματίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, έξω από την αίθουσα «Φίλιππος» της ΛΑΦ Κοζάνης, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παραρτήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ Δυτικής Μακεδονίας και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, αναφέρει το kozanimedia.gr.

Τη στιγμή που ο υφυπουργός πλησίασε να μιλήσει με γονείς και εκπαιδευτικούς, που διαμαρτύρονταν για τη διαθεσιμότητα, η μαθήτρια τον πλησίασε για να του αναφέρει ότι έχουν ελλείψεις καθηγητών σε βασικά μαθήματα. Η νεαρή, όμως, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς προκαλώντας αμηχανία στον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος έσπευσε να απομακρυνθεί.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕ ΕΔΩ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ :  Τη νέα γενιά δεν την λυπάμαι τόσο για τα λεφτά που ίσως δεν θα έχει. Αλλά για το κενό πολιτισμού, σκέψης κ παιδείας μέσα της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου