Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Το πρόβλημα της φόρτωσης λύθηκε για το RFID-microchip: Η θερμοκρασία του σώματος θα φορτίζει την μπαταρία του
Το πρόβλημα της φόρτωσης λύθηκε για τα RFID-chips: η θερμοκρασία του σώματος θα φορτίζει την μπαταρία του. Το Google Glas, θα διαβάζει το πρόσωπό σας και θα ξέρει τι ακριβώς θα θέλατε.
Το αγγλικό κρατικό κανάλι BBC δημοσίευσε ένα αρθρο με τον τίτλο: Γιατί χρειάζομαι το τσιπάρισμα; Σύμφωνα με το κανάλι το τσιπ θα σας λύσει όλα τα σύγχρονα προβλήματα. Όπως την προστασία της ηλεκτρονικής σας ταυτότητας όταν πληρώνετε τους νταβατζηδες για την προστασία των χρημάτων σας, να μην χάσετε τα παιδιά σας (παλιό αλλα πάντα ισχυρό επιχείρημα για τους γονείς) κτλ.
Το πιο ωραίο ειναι επιδη δεν είστε σε θεση να θυμάστε όλους τους κώδικες που σας έχουν φορτώσει γιατί σαν πρόβατα που είστε ελπιζετε ότι ο Τσοπάνης θέλει μόνο την προστασία σας. Έτσι σας φορτώνει με ευκολίες για να σας εχει όποτε θέλει στο χέρι. Μπα όχι δεν νομίζω ότι τα εγγλεζάκια τα πάνε για σφαξιμο! Εσείς τι νομίζετε;
Για την νεολαία μάλλον ειναι πολύ αργά, ήδη η ηλεκτρονική εύκολια που προσφέρουν όλα τα σύγχρονα μηχανάκια σαν τα smartphones θα τους έρθει κουτί, όπως λέμε στην λαϊκή.
Έλληνες, για αυτούς που ακόμα αισθάνονται έλληνες, η προδοσία μας εχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρονια. Βρισκόμαστε σε μεταβατική εποχή. Τα κάθε λογής εγγλεζάκια δεν είναι νοητικά τόσο μακριά όπως είστε εσείς! Το DNA σας διαφέρει, εσείς είστε οι πολεμιστές, εσείς τους φέρατε τα φώτα….μόνο εσείς μπορείτε.
Οι κρυπτοεβραϊκή κυβέρνησή σας, μελλοντική και μη (Σαμαρας, Τσιπρας) θέλουν ένα πράγμα. Τον αφανισμό μας σαν έθνος.
Ποτε θα έρθει η ευλογημένη μέρα;;;
TO KOΡΑΚΙ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου