Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: «ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 2007»



polydoras-1-naiΔικαιωμένος για τις δηλώσεις του δηλώνει σήμερα ο Βύρων Πολύδωρας. "Μέρος οργανωμένου σχεδίου οι πυρκαγιές του 2007", "Κάποιοι έπαιζαν τα ρέστα τους, για να ρίξουν την κυβέρνηση Καραμανλή", υποστηρίζει.
Ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξης, απαντά σε όσους "χλεύαζαν" τις δηλώσεις του περί "ασύμμετρης απειλής". «Πού είναι σήμερα οι συκοφάντες μου;», διερωτάται. «Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής τότε, είχε γεμίσει στοιχεία. Με άπειρες ενδείξεις. Μη φαντάζεστε τον δράστη, με τον δαυλό να βάζει φωτιά. Μπορεί να τον φανταστείτε όμως, και με ωρολογιακούς εμπρηστικούς μηχανισμούς, οι οποίοι πρώτη τους δουλειά είναι, να καίγονται αυτοί, ώστε να μην αφήνουν ίχνη», σημειώνει.
Όπως υπογραμμίζει, αυτανάφλεξη στις 2 το πρωί και σε 50 διαφορετικές εστίες, που δεν είχαν μεταξύ τους σχέση, δεν γίνεται. Την ανατροπή της κυβέρνησης ήθελαν οι οργανωτές του εμπρηστικού σχεδίου.
«Να καεί η χώρα. Αποδόμηση Καραμανλή. Ανατροπή της κυβέρνησης. Είναι βέβαιο, πως κάποιοι έπαιξαν τα ρέστα τους, για να ρίξουν την κυβέρνηση Καραμανλή», προσθέτει, επικαλούμενος και το έγγραφο της Wikileaks, που δημοσίευσε το περιοδικό "Επίκαιρα" για το σχέδιο «Πυθία».
Πολύ σωστά ο Πολύδωρας δεν αποδίδει σε Τούρκους εκείνες τις πυρκαγιές. Άλλων σχέδιο ήταν.  


 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ :          ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΡΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ?

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ (ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ)

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ....ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΣΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΔΩ ΜΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΤΕ, ΑΝΑΒΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ 50 ΦΩΤΙΕς ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΥΠ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΤΛ ΕΙΧΑΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ?

ΕΣΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ''ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ'' ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου