Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πανηγύρι! Δεν μπορούν να συμπληρώσουν ψηφοδέλτια στο ΠΑΣΟΚ και βάζουν ακόμα και τον …τρελλό του χωριού!


Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τα πράσινα ψηφοδέλτια ανά την Ελλάδα. Ειδικά στους νομούς του Ελληνικού βορρά και τις ακριτικές περιοχές, το κόμμα δεν μπορεί να συμπληρώσει ψηφοδέλτια!
Εννοείται ότι τα γραφεια υπολειτουργούν, οι νομαρχιακές έχουν καταντήσει “κρυφό σχολιό” και δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να επανδρώσει την “μεγάλη δημοκρατική παράταξη”. Υπ’ αυτό το πρίσμα, η επιλογή του Βενιζέλου να επαναφέρει τον Θόδωρο Τσουκάτο στο οργανωτικό αλλά και να αποκαταστήσει τον ηρωϊκό αγωνιστή Κίμωνα Κουλούρη είχε νόημα. Και οι δύο θεωρούνται γκουρού της περιφέρειας.
Όχι πως στην Αθήνα είναι καλύτερα τα πράγματα, αφού στην Β’ ο Κίμωνας εντόπισε άνθρωπο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που όμως ήταν στην τελική ευθεία επιλογής! Όπως ήταν φυσικό, ο Κίμωνας τον έκοψε. Κανείς όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι στην περιφέρεια δεν θα τρυπώσουν και οι τρελλοί του χωριού στα ψηφοδέλτια της μάχης. Το πιθανότερο είναι μάλιστα να εκλεγούν αφού οι παρόντες του μνημονίου δεν θα δουν ούτε την ψήφο τους.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου