Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - Κάτοικοι του Κολωνακίου και της Γλυφάδας στα συσσίτια των απόρων!


 
ANTI-MASONIA: Σε αυτό το κομμάτι να θυμηθούμε την προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που έλεγε ( ο "πλούσιος" θα πεινάσει και ο φτωχός θα πεθάνει) αυτό ακόμα δεν είναι καν η αρχή ,εμείς ας ευχηθούμε να μην το γίνει ποτε
 
 
Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις. Ακόμα και κατοίκους «λαμπερών» προαστίων της Αθήνας περιλαμβάνουν τα συσσίτια στην Ελλάδα της κρίσης.
Στο πρωτοχρονιάτικο συσσίτιο για αστέγους και ανέργους του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της οδού Πειραιώς έδωσαν το παρών περίπου 600 άτομα, με αρκετούς από αυτούς να προέρχονται από περιοχές συνήθως υψηλών εισοδημάτων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mega ο υπεύθυνος του ΚΥΑΔΑ, Γιώργος Αποστολόπουλος πολλοί προέρχονται από το Κολωνάκι, τη Γλυφάδα και το Παλαιό Φάληρο, με την ανεργία, την αύξηση του κόστους ζωής και τα χαράτσια κρίση να τους έχει φέρει σε δεινή θέση.

Σημάδια των καιρών εκτός από τις ατυχίες και τις αρνητικές συγκυρίες, μία απατηλή λάμψη που χάθηκε στη λαίλαπα της κρίσης...


ΠΗΓΗ:http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου