Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ανακάλεσε ο Καμμένος! Το “Κλείσε φυλακή τον αδελφό σου το εννοούσα για τον Νίκο”!


cf80cf81ceb1cebacf84ceb9cebaceb1-ceb4ceb9cebaceb7-ceb1cebdceb1cebacebbceb7cf83ceb7

Για να καταλάβετε το πόσο αδιάβαστοι, συκοφάντες και αλαζόνες είναι, αρκεί να ρίξετε μία ματιά στο τι εννοούν “ανάκληση”.

“Βάλε φυλακή τον αδελφό σου Γιώργο… ο Ανδρίκος”! Αναφωνεί ο δικηγόρος.

“Μα δεν εννοούσα τον Ανδρίκο” απαντά ο Καμμένος. “Τον Νίκο…. εννοούσα τότε, με το ταξίδι στο Κατάρ”!

“Αφήστε τα αυτά!” αναφωνεί ο δικηγόρος του κυρίου Παπανδρέου, θεωρώντας δεδομένο ότι ο Καμμένος αναφερόταν στον πελάτη του, “Ανδρίκο” Παπανδρέου.

Δείτε λοιπόν που πραγματικά αναφερόταν ο Καμμένος. 6 ΜΑΪΟΥ 2010. Πολύ πριν τις αποκαλύψεις για τα CDS, την Unigestion και την συμμετοχή του “Ανδρίκου” στον στρατηγικό σχεδιασμό του fund: Καμμένος στον Παπανδρέου: Να κλείσεις φυλακή και τον αδερφό σου!

Είπε συγκεκριμένα βασιζόμενος στην επίσημη απάντηση Παμπούκη την οποία παραθέτουμε. Γιατί δεν μπήκε στον κόπο ο συνήγορος να ρωτήσει και τον κύριο Παμπούκη πριν εκτεθεί; Δεν τον γνωρίζει;;

Και βέβαια να τον κλείσεις φυλακή αυτόν με τις κουρτίνες, όπως πρέπει να κλείσεις φυλακή και τον αδερφό σου που πήρε με την υπογραφή σου το προεδρικό αεροσκάφος για να διαπραγματευτεί τις μίζες για τα υποβρύχια και έκανε… 28,000 δολάρια (είπε Ευρώ δολάρια όμως είναι το σωστό) λογαριασμό στο Handling του αεροδρομίου!!!

Για να θυμηθούμε την περίπτωση, διαβάστε εδώ: Χυδαία πρόκληση: Ντόλτσε βίτα με τα λεφτά του Ελληνικού λαού κάνει ο “Πρίγκηψ Νικόλαος”

Όσο για τις παρόλες τύπου “δεν είχε πρόθεση να βλάψει την τιμή και την υπόληψη προσωπικά του κυρίου Παπανδρέου”, “δεν κάλεσε τον κόσμο να λιντσάρει τον κύριο Παπανδρέου κάτω από το σπίτι του” κλπ, ρωτήστε κανέναν δικηγόρο. Αν και θα τον ρωτήσετε ούτως ή άλλως. Για να δικαιολογήσετε τα λεφτά που λυμαινόσασταν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, έχοντας συνεταίρους μέσα στο ΔΣ… Σ

 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου