Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Κατέβασαν τον σταυρό από το δικαστήριο για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι


Στο Μόναχο της Γερμανίας ξεκίνησε η δίκη της Μπεάτε Τσέπε και τριών άλλων ατόμων που κατηγορούνται
ότι παρείχαν υποστήριξη στην νεοναζιστική ομάδα National Socialist Underground (NSU) που κατηγορείται για δέκα ρατσιστικούς φόνους (οκτώ θύματα ήταν Τούρκοι, ένας Έλληνας και το δέκατο μία Γερμανίδα αστυνομικός.

Το δικαστήριο τελικά αναβλήθηκε για τις 6 Μαΐου για να δοθεί καλύτερη πρόσβαση στα ξένα μέσα ενημέρωσης). Εκεί φαίνεται ότι η δίκη αποκτά την ίδια σημασία με την πρόσφατη δίκη για το φόνο του μαύρου Stephen Lawrence στη Βρετανία (1993), με άλλα λόγια, μια περίπτωση που η φιλο-πολυπολιτισμική ελίτ χρησιμοποιεί ως όργανο για να προωθήσει την πολιτική της ατζέντα. Και η τουρκική κυβέρνηση κάνει το ίδιο.

Θέμα δημιουργήθηκε σχετικά με τη συμμετοχή Τούρκων δημοσιογράφων στη δίκη. Η τουρκική κυβέρνηση δημιούργησε μια διπλωματική φασαρία γι’ αυτό και οι dhimmi ελίτ της Γερμανίας, ως συνήθως, έτρεξαν να κατευνάσουν τους Τούρκους. Μετά από ένα θέμα που παρουσίασε ένα τουρκικό περιοδικό, το Γερμανικό Ανώτατο Δικαστήριο διέταξε το Ανώτατο Δικαστήριο του Μονάχου να παραχωρήσει ένα εύλογο αριθμό θέσεων για τους εκπροσώπους των ξένων μέσων ενημέρωσης.

Αλλά ο κατευνασμός δεν σταμάτησε εκεί. Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ δαπανήθηκαν για την προετοιμασία του δικαστηρίου για τη δίκη. Σημειώστε μια από τις πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές που έγιναν. Ο Εσταυρωμένος έχει αφαιρεθεί από την αίθουσα του δικαστηρίου!
Η αναπληρώτρια αρχηγός του κόμματος της Angela Merkel, του CDU επέκρινε το γεγονός αυτό ως «εντελώς περιττή ενέργεια».

Η αναπληρώτρια αρχηγός του CDU Julia Klöckner, η οποία είναι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής των Καθολικών στη Γερμανία, είπε στην εφημερίδα "Bild am Sonntag", ότι αυτό ήταν μια «εντελώς περιττή ενέργεια».

Η Klöckner είπε ακόμη: «Ο σταυρός είναι επίσης μια έκφραση του πολιτισμού μας. Ο Χριστιανισμός και η χριστιανική άποψη της ανθρωπότητας είναι τα θεμέλια του Συντάγματός μας, πάνω στο οποίο βασίζεται το δίκαιό μας». Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο σταυρός δεν ήταν πλέον κρέμεται στο θάλαμο.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου