Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Το επόμενο iPhone - Χρυσό και με ανιχνευτή δαχτυλικού αποτυπώματος (μην το αγοράσετε)


Με τις φήμες να πυκνώνουν ότι το νέο iPhone 5S θα παρουσιαστεί στο event που οργανώνει η Apple στις 10 Σεπτεμβρίου οι φήμες για το τι χαρακτηριστικά θα έχει πυκνώνουν.

Μπορεί η Apple να έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία των smartphone με το πρώτο iPhone το 2007, αλλά πλέον οι συσκευές που τρέχουν Android αυξάνουν τις πωλήσεις τους και την απειλούν άμεσα. Ενώ και τα παλιότερα μοντέλα iPhone συνεχίζουν να πουλάνε μια χαρά.

Αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Huffington Post, σημαίνει ότι το iPhone 5S πρέπει να είναι αρκετά ελκυστικό ώστε όχι μόνο να θέλουν οι κάτοχοι iPhone να πληρώσουν για το upgrade, αλλά να μην δελεαστούν από ανταγωνιστές όπως οι Samsung, LG, HTC και Motorola.

Η βασική αλλαγή που αναμένεται να δούμε είναι η ενσωμάτωση ανιχνευτή δακτυλικού αποτυπώματος πάνω στο Home Button. Μια φήμη που γιγαντώθηκε μετά την περσινή αγορά από την Apple της Authen Tec, μιας εταιρίας που ειδικεύεται πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, έναντι 356 εκ. δολαρίων.

Το μέγεθος αναμένεται να είναι το ίδιο με αυτό του iPhone 5, αν και -σύμφωνα με το Reuters- η Apple δοκιμάζει επίσης οθόνες 4,7 και 5,7 ιντσών για τηλέφωνα που θα λανσαριστούν του χρόνου.

Η ενσωματωμένη κάμερα πλέον θα έχει ανάλυση 12 megapixel (σύμφωνα με την Tinh te) και θα μπορεί (σύμφωνα με το 9to5 Mac) να καταγράφει βίντεο σε slow motion. Επίσης -σύμφωνα με εικόνες που δημοσίευσε το cult of mac- θα υπάρχει στο πίσω μέρος χώρος για διπλό LED flash που θα επιτρέψει μεγαλύτερη ανάλυση στις εικόνες που τραβιούνται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εξίσου σημαντικό από τα παραπάνω είναι το υλικό από το οποίο αναμένεται να κατασκευαστεί το νέο iPhone το οποίο -σύμφωνα με τον Τζόναθαν Γκέλερ- θα είναι το Liquidmetal, ένα άθραυστο κράμα που είναι δυο φορές πιο δυνατό από το τιτάνιο.

Τέλος, όσον αφορά την εμφάνιση, το cult of mac επιμένει ότι για πρώτη φορά το iPhone θα είναι διαθέσιμο, πέρα από μαύρο και λευκό, και σε χρυσό.

Τώρα το μόνο που μένει να μάθουμε είναι ποιες από τις παραπάνω φήμες θα επιβεβαιωθούν και πόσο θα στοιχίσει.


Πηγή:http://www.iefimerida.gr


***Προσοχή! Το δακτυλικό σας αποτύπωμα το καταγράφει η εταιρία στην οποία ανήκετε και η εταιρία του κινητού τηλεφώνου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου